اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

در آستانه افتتاح بازی های المپیک پاریس؛

از کتاب «المپیک زرد» رونمایی می شود+عکس

از کتاب «المپیک زرد» رونمایی می شود+عکس
در آستانه افتتاح بازی های المپیک پاریس، از کتاب «المپیک زرد» رونمایی می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کتاب «المپیک زرد» اثری تحلیلی انتقادی در خصوص بازی های المپیک است که توسط رضا شجیع و کاوه صدقی به رشته تحریر درآمده و از سوی انتشارات ثالث منتشر شده است.

کتاب «المپیک زرد» اثری تحلیلی در خصوص بازی های المپیک است که در کنار توجه به ابعاد مختلف بازی های المپیک توکیو، نسبت به تحلیل انتقادی بازی های المپیک طی ادوار مختلف اقدام کرده است.

این کتاب داری ۹ فصل است که مفاهیمی چون المپیک رادیواکتیو، المپیک سیاست زده، المپیک فیل های سفید، المپیک کارگران فراموش شده، المپیک سبز؟، المپیک جنسیت زده، المپیک اعتراض و المپیک آینده عناوین ۹ فصل این کتاب محسوب می شوند.

در بخش هایی از مقدمه این کتاب که توسط رضا شجیع از مدیران و نخبگان علمی ورزش کشور و همچنین کاوه صدقی کارآفرین و رئیس انجمن هاکی روی یخ کشور نوشته شده چنین آمده است:
 
المپیک دارای ریشه ای عمیق در نظام صنعتی مدرن است و مبنای شکل گیری آن را می توان در عقلانیت ابزاری جستجو کرد. بر این اساس هر اندازه که مدرنیته و تغییرات آن برای ما جذاب است، المپیک هم از این قاعده مستثنی نیست و اتفاقاً مطالعهء بازیهای المپیک، میانبری ساده تر برای بررسی تغییرات و روندهای مدرنیته صنعتی و آثار فرهنگی اجتماعی آن بر مردم جوامع مختلف محسوب می شود. کتاب «المپیک زرد» با بررسی دقیق و همه جانبه ابعاد فرهنگی و اجتماعی بازیهای المپیک توکیو ۲۰۲۰، به دنبال رونمایی از این رویکردها و تحرکات نوین است و در بطن این موشکافی، تلاش ژاپن برای برگزاری یک رویداد بزرگ، آن هم در شرایط سخت همه گیری کرونا را توصیف و تحلیل می کند. این کتاب حاوی نکاتی است که ذهن انسان ایرانی تا کنون هرگز از این منظر به ادوار مختلف بازی های المپیک نگاه نکرده است. امری که نیازمند تبیین دقیق تر برای همگان و بویژه مدیران و سیاستگذاران کشور است، تا با نگاهی بازتر به این رویداد، به مثابه فرزند خلف مدرنیته فکر کنند و بیندیشند، و اگر مجالی بود خود را برای مواجهه با آینده متفاوت آن آماده سازند.

شایان ذکر است؛ آیین رونمایی از این کتاب روز پنج شنبه چهارم مردادماه برگزار خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه