logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پیام سازمان بسیج مستضعفین در پی شهادت سردار مجاهد، اسماعیل هنیه؛

دعوت از مردم برای حضور گسترده در‌ آیین تشییع پیکر این شهید والامقام

دعوت از مردم برای حضور گسترده در‌ آیین تشییع پیکر این شهید والامقام
ممزوج شدن خون مطهر شهید هنیه با خون‌های پاک شهدای جبهه مقاومت از جمله شهیدان «سلیمانی» در ایران، شهید «المهندس» در عراق و شهید «شکر» در لبنان درخت تناور بسیج جهان اسلام و مقاومت اسلامی را بیش از پیش آبیاری خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سازمان بسیج مستضعفین طی پیامی شهادت سردار مجاهد جبهه مقاومت «اسماعیل هنیه» را تبریک و تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مِنَ المُؤمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحبَهُ وَمِنْهُم مَنْ يَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبدِيلًا

سازمان بسیج مستضعفین به نمایندگی از بسیجیان سرافراز ایران اسلامی، اقدام بزدلانه تروریستی در به شهادت رساندن سردار مجاهد جبهه مقاومت «اسماعیل هنیه» را محکوم نموده و شهادت این شهید بزرگوار و همراه ایشان را به ملت بزرگ فلسطین، حماس، کلیه گروه‌های مقاومت فلسطینی و خانواده مکرم هنیه تبریک و تسلیت می‌گوید؛ بلاشک «شهادت» برای این رهبر پرافتخار که عمر بابرکت خود را در مسیر جهاد فی‌سبیل‌الله طی نمود و در این راه بالغ بر ۶۰ نفر‌ از اعضای خانواده خود در جنگ غزه از دست داد، فوزی عظیم و فرجامی سعادتمندانه و برای ملت مقاوم و مظلوم فلسطین مایه‌ی فخر و مباهات محسوب می‌شود.

ما ایمان داریم که به حول و قوه الهی، ممزوج شدن خون مطهر این شهید والامقام با خون‌های پاک شهید «سلیمانی» در ایران، شهید «المهندس» در عراق، شهید «شکر» در لبنان و‌ سایر شهدای محور مقاومت در یمن، سوریه و‌ دیگر بلاد اسلامی، درخت تناور بسیج جهان اسلام و مقاومت اسلامی را بیش از پیش آبیاری خواهد کرد و روند نابودی و اضمحلال رژیم‌ جعلی و وحشی صهیونیستی را تسریع خواهد بخشید.

رژیم جنایتکار و سفاک صهیونیستی در به شهادت رساندن شهید هنیه که طی ۱۰ ماه گذشته بیش از ۴۰ هزار نفر از مردم، زنان و کودکان غزه را به شهادت رساندند، بدانند که امروز فرهنگ مقاومت در دفاع مقدس، جهانی شده و این جریان اصیل ادامه دارد؛ برای مردم ایران عقب‌نشینی از آرمان‌های خود غیرممکن است و خون مطهر شهدا، شور و خشم و عظمت جبهه مقاومت در برابر صهیونیست‌های غاصب را مضاعف می‌کند.

امروز و در شرایطی که شعار حمایت از حقوق بشر، لقلقه زبان دولتمردان کشورهای غربی شده و آنها چشم‌هایشان را به‌روی جنایات و قتل عام صهیونیست‌ها در غزه بسته‌اند، ما دفاع از مردم فلسطین را به‌نوعی پاسداشت حقوق بشر می‌دانیم؛ فلسطین امروز، صرفاً یک سرزمین نیست بلکه یک ملت وسعت‌یافته در درون قلب همه جهانیان است؛ نه فلسطین نابودشدنی است و نه جوانان مجاهد آن. آنچه که به زباله‌دان تاریخ می‌رود و در باتلاق غزه فرو خواهد ‌رفت، رژیم غاصب و قصاب صهیونیستی است.

 صبح فردا با حضور چشمگیر و میلیونی خود در تشییع پیکر مطهر این رهبر پرافتخار جهان اسلام که با اقامه نماز امام خامنه‌ای ولی امر مسلمین جهان بر پیکر مطهر ایشان همراه خواهد بود و همچنین در سایر مراسم‌های مردمی یادبود شهید هنیه عزیز، بار دیگر عهد خواهیم بست که ذره‌ای از آرمان‌ فلسطین عزیز عقب‌نشینی نخواهیم کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه