اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیرعامل پالایش نفت شازند خبر داد:

آغاز طرح تولید بنزین با استاندارد یورو ۵

آغاز طرح تولید بنزین با استاندارد یورو ۵
مدیرعامل پالایش نفت امام خمینی(ره) شازند گفت: تولید بنزین و گازوئیل با استاندارد یورو ۵ در شرکت پالایشگاه شازند با تکیه بر دانش فنی متخصصین داخلی و کارشناسان پالایش نفت آغاز شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ مجید رجبی صبح امروز، در نشست خبری با اصحاب رسانه با محوریت احداث واحد کک سوزنی، تولید بنزین یورو ۵، تولید گازوئیل یورو ۵، بهینه‌سازی بازیافت آب‌های با املاح بالا به روش اسمز معکوس و تسویه پساب شازند و آستانه، ضمن محکوم کردن ترور شهید اسماعیل هنیه گفت: باید انتقام این جنایت از رژیم صهیونیستی گرفته شود و تا پایان جنایات این رژیم خبیث مقابل آن‌ها ایستاد.

وی ضمن تبریک روز خبرنگار افزود: خبرنگاران حافظان امنیت فکری جامعه هستند و با اجرای اصالت خود بذر امید را در جامعه می‌گسترانند.

مدیرعامل پالایش نفت امام خمینی(ره) شازند بیان کرد: پالایشگاه نفت امام خمینی(ره) شازند، یک شرکت تولیدی و راهبردی در استان مرکزی است که کارکنان آن شبانه‌روز در حال فعالیت و تولید محصولات فرآورده نفتی برای کشور هستند.

رجبی عنوان کرد: کارگران شرکت پالایشگاه شازند با تولید ۱۶ میلیون لیتر بنزین در روز، در سختی بسیار با در شیفت‌های کاری گوناگون و پیوسته مشغول به فعالیت هستند.

وی در خصوص تبدیل مازوت به کک سورنی اظهار کرد: پروژه کک سوزنی در راستای حذف مازوت ایجاد شده است و یک پروژه زیست‌محیطی است و کک سوزنی یک محصول مورد نیاز صنایع فولاد است که ۵۵ هزار تن در سال تولید می‌شود.

مدیرعامل پالایش نفت امام خمینی(ره) شازند خاطرنشان کرد: تولید بنزین و گازوئیل با استاندارد یورو ۵ در شرکت پالایگاه شازند با تکیه بر دانش فنی متخصصین داخلی و کارشناسان پالایش نفت به صورت آزمایشی آغاز و اجرا شد.

رجبی تصریح کرد: بنزین با استاندارد یورو ۵ در مقایسه با بنزین یورو ۴ دارای محتوای گوگرد بسیار پایین‌تری است و به هنگام احتراق در موتورهای بنزینی آلایندگی کم‌تری تولید می‌کند.

وی بیان کرد: ارتقا کیفیت بخش قابل توجهی از بنزین تولیدی پالایشگاه، افزایش سودآوری شرکت، کاهش آلایندگی هوا، احتراق بهتر در موتورهای بنزینی و افزایش طول عمر آن و افزایش استحصال و تولید گوگرد از محصولات شرکت به میزان ۱۵ تن، از دستاوردهای تولید بنزین با استاندارد یورو ۵ است.

مدیرعامل پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند خاطرنشان کرد: پیشرفت استان‌ها مردم، مسئولان و اصحاب رسانه بستگی دارد و انتظار می‌رود خبرنگاران و رسانه‌ها با هدف وفاق ملی تولید در جهت افزایش امید در جامعه خبر را انتشار دهند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه