logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

جوی آرام و پایدار در کشور/ برخی استان‌های جنوبی شاهد افزایش ابر، رگبار و رعد و برق خواهند بود

جوی آرام و پایدار در کشور/ برخی استان‌های جنوبی شاهد افزایش ابر، رگبار و رعد و برق خواهند بود
رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی گفت: تا روز جمعه در غالب مناطق کشور جوی آرام و پایدار حاکم است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق ضیاییان افزود: طی روزهای چهارشنبه(امروز) تا جمعه در غالب مناطق کشور جوی آرام و پایدار حاکم است، تنها در جنوب سیستان و بلوچستان، شرق و شمال هرمزگان، جنوب کرمان و فارس در ساعات بعد از ظهر افزایش ابر گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: شنبه رشد ابرهای همرفتی در نواحی جنوبی کشور ضعیف شده و گاهی رگبار پراکنده در این مناطق انتظار می‌رود.

ضیاییان افزود: یکشنبه با گذر موج کم دامنه تراز میانی جو از نوار شمالی کشور، وزش باد و کاهش نسبی دما در این نواحی رخ می‌دهد، همچنین در شرق مازندران، گلستان، خراسان شمالی و ارتفاعات سمنان و شرق تهران، ابرناکی و رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می شود و در سایر مناطق جوی پایدار مستقر می شود.

وی ادامه داد: طی پنج روز آینده وزش باد در نوار شرقی و دامنه های جنوبی البرز ادامه خواهد داشت.

به گفته ضیاییان در روزهای شنبه و یکشنبه در مناطقی از شرق کشور بویژه در منطقه زابل وزش باد و خیزش گردوخاک افزایش می یابد.

وی اضافه کرد: در ضمن طی روزهای پنجشنبه و جمعه دریای خزر مواج است.

رییس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۱۸ مرداد) صاف از بعدازظهر افزایش باد گاهی وزش باد شدید و احتمال گردوخاک حداقل و حداکثر دمای ۲۹ و ۴۲ درجه سانتیگراد و پس فردا (۱۹ مرداد) صاف از بعدازظهر افزایش باد گاهی وزش باد شدید و احتمال گردوخاک بیشترین دمای ۲۵ و۴۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا اردبیل با کمینه دمای ۱۵ و ۱۳ درجه سانتیگراد و اهواز با بیشینه دمای ۴۹ و ۴۸ دمای درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرمترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه