logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

تبریک معاون اول رئیس جمهور به ناهید کیانی برای کسب مدال نقره المپیک

تبریک معاون اول رئیس جمهور به ناهید کیانی برای کسب مدال نقره المپیک
معاون اول رئیس جمهور ضمن تبریک به دختر تکواندوکار ایران برای کسب مدال نقره المپیک برای نخستین بار در تاریخ کشورمان گفت: در دولت وفاق ملی حفظ قهرمانان ورزشی قطعا یکی از اولویت هاست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضاعارف روز جمعه(۱۹ مردادماه) در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: افتخار آفرینی دختران تکواندوکار ما در المپیک ۲۰۲۴ باعث مباهات مردم ایران شد.

معاون اول رئیس جمهور در این پیام افزود: ضمن تبریک به خانم ناهید کیانی و همه زنان و دختران سرزمینم که سزاوار بهترین ها هستند؛ در دولت وفاق ملی حفظ قهرمانان ورزشی قطعا یکی از اولویت هاست.

شایان ذکر است، پنجشنبه شب در ادامه رقابت‌های تکواندو بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس، ناهید کیانی دارنده مدال طلای جهان به مصاف حریفان خود در وزن ۵۷- کیلوگرم رفت.

وی ابتدا در دیداری حساس، برابر کیمیا علیزاده‌ از بلغارستان به برتری رسید و سپس در یک‌چهارم مقابل شیما تومی نفر دهم رنکینگ از تونس قرار گرفت و در مبارزه‌ای نفس‌گیر به پیروزی دو بر یک رسید و راهی نیمه‌نهایی شد.

دختر تکواندوکار ایران در نیمه‌نهایی‌ برابر لاتیتا آون‌ از لبنان قرار گرفت و در دو راند متوالی پیروز شد و به عنوان نخستین بانوی ورزشکار کشورمان، راهی فینال بزرگترین رویداد ورزشی جهان شد.

کیانی در فینال به مصاف "یو کیم جین" از کره‌جنوبی‌ و با قبول شکست به مدال نقره رسید. این بهترین مدال تاریخ بانوان ورزش ایران در المپیک است.

در این وزن، پارک سیکلار از کانادا و کیمیا علیزاده از بلغارستان به مدال برنز رسیدند.

همچنین چهارشنبه شب، مبینا نعمت‌زاده‌ به‌عنوان اولین نماینده تکواندوی ایران روی شیاپچانگ رفت و به مدال ارزشمند برنز رسید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه