logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

بذرپاش:

هیچ‌کدام از شرکت‌های هواپیمایی زیان‌ده نیستند

هیچ‌کدام از شرکت‌های هواپیمایی زیان‌ده نیستند
وزیر راه و شهرسازی گفت: ایرلاین‌ها می‌توانند در عرصه واردات هواپیما حضور داشته باشند و انتظار می‌رود واردات ناوگان با شدت بیشتری ادامه پیدا کند، هیچ‌یک از شرکت‌های هوایی زیان‌ده نیستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی امروز (یکشنبه، ۲۸ مردادماه) در مراسم امضا و تبادل تفاهمنامه بین شرکت فرودگاه‌ها و سرمایه گذاران بخش خصوصی در صنعت فرودگاهی و رونمایی از اطلس سرمایه گذاری شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران و سند جامع هوشمندسازی فرودگاه‌های ایران، گفت: انتظار می‌رود، این تفاهم نامه یک جهت جدید و متفاوتی را در زمینه توسعه صنعت هوایی و فرودگاهی کشور رقم بزند.

وی افزود: از ابتدای سکانداری در وزارت خانه راه و شهرسازی اعلام کردم که باید بخش خصوصی به بخش فرودگاه‌های کشور ورود؛ زیرا با همکاری بخش خصوصی می‌توان سطح کیفیت بالاتری را در بخش خدمات به مسافرین ارائه داد؛ البته باید به سمت توسعه فرودگاه‌های جدید و موجود حرکت کنیم و از سوی دیگر الزام بهره‌مندی از تکنولوژی‌های نوین و هوشمند ضروری است.

بذرپاش ادامه داد: شرکت‌های خصوصی از همکاری در بخش فرودگاهی کشور استقبال کردند و می‌توان فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری را در بخش‌های مختلف صنعت ایجاد کرد.

به گفته وزیر راه و شهرسازی؛ به جای اینکه دولت پیگیر واردات ناوگان هوایی باشد، ایرلاین‌ها می‌توانند در عرصه واردات هواپیما حضور داشته باشند و انتظار می‌رود واردات هواپیما با شدت بیشتری ادامه پیدا کند، هیچ‌یک از شرکت‌های هوایی زیان‌ده نیستند، بلکه میزان سوددهی آنها متفاوت است.

این مقام مسؤول تاکید کرد: زمانی که مردم به کشورهای دیگر سفر می‌کنند، سطح انتظار کیفیت و خدمات از سوی متقاضیان بیشتر می‌شود، البته مناطق آزاد کشور نیز دارای فرصت‌های چشمگیری است.

در کاهش محدودیت‌های پروازی با نیروهای مسلح به توافقات خوبی دست یافتیم و نیاز به تداوم این پیگیری‌ها دارد زیرا آسمان ایران جذابیت بالایی برای عبور پرواز دارد و در احکام برنامه هفتم توسعه در حوزه حمل و نقل هوایی مجوز واگذاری فرودگاه‌ها به بخش خصوصی داده شد؛ همچنین دبیرخانه ترانزیت و مراکز لجستیک در وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه