logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

آزادی تغییر محسوسی نداشته؛

رفعتی: شاید دربی و بازی‌های لیگ نخبگان آسیا را در ورزشگاه تختی برگزار کنیم!

رفعتی: شاید دربی و بازی‌های لیگ نخبگان آسیا را در ورزشگاه تختی برگزار کنیم!
دبیر ستاد استانداردسازی ورزشگاه‌ها گفت: ورزشگاه تختی را بین‌المللی بازسازی می‌کنیم که اگر آزادی نرسید، بازی‌های آسیا را آنجا برگزار کنیم.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی دانا؛ داوود رفعتی، دبیر ستاد استانداردسازی ورزشگاه‌ها اظهار داشت: بعد از پایان لیگ، آسیب شناسی کردیم و وضعیت برخی از استادیوم‌ها بحرانی تشخیص داده شد، بخش‌های مختلف ورزشگاه‌ها را از زوایای مختلف بررسی کردیم و اقدامات لازم در دستور کار قرار گرفت. در این زمینه ۲۴ جلسه تشکیل که این جلسات یک روز در میان برگزار شد و برخی از ورزشگاه‌ها هم سه بار بازدید شدند. عدم مقاوم‌سازی ورزشگاه‌ها، ایراد در ساختار سکوها، ایرادهای ایمنی و گیت‌های ورودی و نور ورزشگاه‌ها از جمله مواردی بود که مورد بررسی قرار گرفت.

دبیر ستاد استانداردسازی ورزشگاه‌ها عنوان داشت: امسال سخت‌گیری کردیم و چند باشگاه از جمله ملوان، نفت آبادان، چادر ملو و خیبرخرم آباد اگر مجوز نگیرند به لیگ پائین‌تر سقوط خواهند کرد. در مورد ورزشگاه آزادی نکته مهم این بود که نقشه‌ای وجود ندارد و بُعد بازسازی هم بسیار بالا بود. امروز مطرح شد این استادیوم مهرماه آماده می‌شود. ورزشگاه تختی را بین‌المللی بازسازی می‌کنیم که اگر آزادی نرسید، بازی‌های آسیا را آنجا برگزار کنیم.

رفعتی گفت: بازدید جدیدی از استادیوم آزادی داشتم و نسبت به گذشته تغییر محسوسی نداشت. البته این طبیعی است چون این ورزشگاه ۵۰ سال پیش ساخته شده و نقشه‌ای موجود نیست. استانداردها روز به روز بیشتر شده و کار سخت است. موتورخانه استادیوم جمع شده و آب هم ندارد اما به لطف نگه‌داری خوب، وضعیت چمن مطلوب است. نور این ورزشگاه افزایش یافته، لیگ قهرمانان آسیا حداقل تا آخر شهریور در آزادی برگزار نخواهد شد و باید در این خصوص تدبیر کرد. تکلیف فدراسیون این نیست که استادیوم آماده کند و این به خود باشگاه‌ها باز می‌گردد اما اگر فدراسیون وارد عمل نمی‌شد شرایط به مراتب سخت‌تر هم می‌شد و حتی ممکن بود لطمات جانی هم داشته باشیم.

دبیر ستاد استانداردسازی ورزشگاه‌ها تصریح کرد: باشگاه پرسولیس در هفته سوم پیشنهاد داده در قزوین بازی کند اما هنوز نظر نهایی صادر نشده است. چمن ورزشگاه تختی ۱۷ شهریور آماده است و برای بازی ایده‌آل خواهد بود.  ورزشگاه مشهد با پول ملت ایران ساخته شده و مردم این شهر هم حق دارند فوتبال را در آنجا تماشا کنند. همه شرایط در این ورزشگاه آماده است و چمن هم عالی است. امیدواریم مسوولان مربوطه کمک کنند تا در این استادیوم بتوانیم بازی برگزار کنیم.

وی در پایان خاطرنشان ساخت: هفته دوم اگر هر ورزشگاهی شماره صندلی نداشته نباشد از هفته سوم، بازی بدون تماشاگر برگزار خواهد شد. با ثبت احوال هم هماهنگی شده و دوربین چهره‌زن باید فرد را شناسایی کند تا گیت باز شود. خیلی‌ها عادت کرده‌اند یا بدون بلیت به ورزشگاه بروند یا با بلیت ۱۰هزارتومان در جایگاه یک‌هزارتومانی مستقر شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه