logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با شعار سفیری نو در راه آینده‌ای پاک؛

اولین اتوبوس برقی شرکت زامیاد رونمایی و معرفی شد

اولین اتوبوس برقی شرکت زامیاد رونمایی و معرفی شد
شرکت زامیاد در نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری و حمل و نقل اصفهان اولین محصول اتوبوس برقی شهری خود را رونمایی و معرفی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایپانیوز، در نخستین روز از هفتمین نمایشگاه تخصصی حمل‌ونقل عمومی و ترانزیت و سیزدهمین نمایشگاه جامع مدیریت شهری اصفهان و طی مراسمی خاص با حضور شهردار و اعضای شورای شهر اصفهان، مدیرعامل شرکت زامیاد و دیگر مدیران ارشد شرکت‌های خودروساز کشور در سالن B نمایشگاه‌های بین‌المللی این استان، از جدیدترین محصول زامیاد در حوزه حمل‌ونقل مسافر رونمایی شد.

مجید آقایی مدیرعامل شرکت زامیاد در مراسم معرفی اتوبوس برقی شهری این شرکت گفت: این محصول مسافری درون‌شهری با کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی، کمک شایانی به ارتقا سیستم حمل‌ونقل عمومی و کیفیت زیست شهری خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت زامیاد خاطرنشان کرد: مزایای استفاده از اتوبوس برقی، کاهش آلودگی هوا، کاهش آلودگی صوتی، کارایی بالا، هزینه تعمیر و نگهداری کمتر و وابستگی کمتر به منابع سوخت فسیلی است؛ همچنین از طریق بازیافت و استفاده مجدد باتری‌ها اتوبوس‌های برقی، اقتصاد پایدارتری را در این حوزه شاهد خواهیم بود.

وی یادآور شد: زامیاد با دارا بودن خطوط تولید مجهز در زمینه خودروهای تجاری، قصد دارد علاوه بر تولید خودروهای حمل‌ونقل باری، هم سو با راهبُرد کلان صنعت خودروسازی در حوزه حمل‌ونقل و همچنین گروه خودروسازی سایپا با ورود مجدد به تولید اتوبوس‌های شهری و بین‌شهری، خلأ این نوع محصولات را با توان داخلی در کشور پر کند.

آقایی در ادامه با اشاره به ویژگی‌های اتوبوس‌های جدید شرکت زامیاد افزود: این محصولات با بهره‌گیری از پلتفرم‌های روز دنیا و پاسخ به نیازهای بازار تقاضا وارد خطوط تولید این شرکت خواهد شد.

مدیرعامل شرکت زامیاد با بیان اینکه اتوبوس برقی این شرکت با حداکثر توان 350 kw قابلیت پیمایش ۲۵۰ کیلومتر را دارد، افزود: این اتوبوس مجهز به موتور پیشرفته DANA TM4 و اکسل‌های ZF است. این محصول از ترمزهای دیسکی با مکانیزم تنظیم خودکار از برند وابکو (WABCO) بهره می‌برد که مجهز به سیستم بازیابی انرژی از طریق ماشین الکتریکی و ترمزهای دیسکی الکترو پنوماتیک در کنار سیستم کنترل پایداری (ESC)، سیستم کنترل کمک ترمز در شیب  (HAC)، سیستم ضدلغزش (ASR)، ترمز ترافیک و ترمز (AEBS) است.

وی افزود: اولین اتوبوس برقی شرکت زامیاد با ظرفیت ۸۵ نفر استاندارد امکانات رفاهی بسیار خوبی را در اختیار راننده و مسافران قرار می‌دهد که از جمله آن می‌توان به: دریافت کرایه خودکار AFG،GPS  سیستم مکان‌یابی AVL، تاخوگراف، تنظیم برقی آینه‌های جانبی به همراه گرم‌کن آینه‌ها، اتولایت، چراغ رانندگی در روز، مه‌شکن جلو، مه زدای برقی، دوربین داخلی و بیرونی ۳۶۰ درجه، دو دریچه خروج اضطراری، رمپ متحرک، سیستم تهویه‌مطبوع گرم و سرد و... اشاره داشت که تنها بخشی از آپشن‌ها و امکانات این خودرو هستند.

گفتنی است، هفتمین نمایشگاه تخصصی حمل‌ونقل عمومی و ترانزیت و سیزدهمین نمایشگاه جامع مدیریت شهری با تمرکز بر معرفی و ارائه راهکارها و دستاوردهای مدیرت شهری و حمل‌ونقل عمومی در روزهای ۱۷ تا ۲۰ مردادماه در شهر اصفهان برگزار می‌شود و شرکت زامیاد از ساعت ۱۵ تا ۲۱ در سالن B محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان میزبان علاقه‌مندان و بازدید خواهد بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه