logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

پیام نجباء به حزب‌الله؛

در اوج آمادگی دشمن، به صهیونیست‌ها ضربه زدید

در اوج آمادگی دشمن، به صهیونیست‌ها ضربه زدید
جنبش نجباء عراق در پیامی عملیات «اربعین» مقاومت لبنان را تبریک گفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حزب‌الله لبنان صبح یکشنبه و در عملیات انتقام حمله رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت و ترور شهید «فواد شکر» از فرماندهان ارشد این جنبش، پایگاه‌های نظامی و اطلاعاتی اسرائیل را با ده‌ها فروند موشک و پهپاد هدف قرار داد.

در پی «عملیات اربعین»، جنبش نجباء عراق در پیامی به مقاومت لبنان اعلام کرد: پیروزی بزرگ در این برهه‌ی حساس منطقه را که با ضربات دقیق به پایگاه‌های اطلاعاتی در عمق دشمن حاصل شد، به برادرانمان در حزب‌الله لبنان تبریک گفته و بار دیگر اعلام می‌کنیم که جنبش نُجَباء در کنار شما و پشتیبان‌تان خواهد بود.

در ادامه این بیانیه آمده است: در مقطعی که دشمن با تمام قوا و در بالاترین سطح، برای مقابله با پاسخ مقاومت در آماده‌باش بود؛ حزب‌الله با انتخاب چنین زمان و مکانی برای عملیات، قدرت خود را به کسانی که در توانایی‌های مجاهدان شک و شبهه وارد می‌کردند و جنگ روانی به راه انداخته بودند، ثابت کرد.

در این پیام تاکید شده است: ضمن اینکه همه دنیا از قدرت، دقت، حسابگری و حکمت حزب‌الله در زمان‌بندی و انتخاب مکان عملیات، شگفت‌زده شدند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه