اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

آلمان و انگلیس توافق‌نامه دفاعی مشترک امضا می‌کنند

آلمان و انگلیس توافق‌نامه دفاعی مشترک امضا می‌کنند
دفتر نخست‌وزیری انگلیس از آغاز گفت‌وگوها برای توافق‌نامه دفاعی بین انگلیس و آلمان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رویترز، دفتر «کایر استارمر» نخست‌وزیر ا نگلیس با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که انگلیس و آلمان در حال مذاکره درباره توافق‌نامه دفاعی دوجانبه هستند و قصد دارند تا اوایل سال ۲۰۲۵ این گفت‌وگوها به نتیجه نهایی برسد.

در این بیانیه که در وب‌سایت نخست‌وزیری انگلیس منتشر شده آمده است که «معاهده جدید بین بریتانیا و آلمان عنصری کلیدی در تنظیم مجدد روابط بریتانیا با اروپا خواهد بود و بر اساس گفت‌وگوهای جاری بین دو کشور پیش‌بینی می‌شود که تا پاییز توافقنامه دفاعی بین دو کشور امضا شود؛ هر دو طرف می‌خواهند تا اوایل سال ۲۰۲۵ با این شراکت جدید موافقت کنند.»

آن‌گونه که در این بیانیه آمده تیم مذاکره کننده استارمر شش ماه آینده را صرف توافق بر سر یک معاهده جدید خواهد کرد.

دفتر نخست وزیری انگلیس همچنین اعلام کرد که استارمر در چارچوب سفر دو روزه خود به اروپا عصر چهارشنبه در مراسم افتتاحیه بازی های پارالمپیک در پاریس شرکت و روز بعد با رهبران تجاری فرانسوی دیدار خواهد کرد.

استارمر بارها قصد خود را برای ایجاد روابط جدید با اتحادیه اروپا اعلام کرده است. حزب کارگر در کارزار انتخاباتی خود برنامه‌هایی برای انعقاد یک توافقنامه امنیتی با اتحادیه و تقویت همکاری دفاعی با فرانسه، آلمان و شرکای خود در نیروی واکنش سریع مشترک اعلام کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه