اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مراسم بزرگداشت شهدای دولت برگزار شد

مراسم بزرگداشت شهدای دولت برگزار شد
مراسم بزرگداشت شهدای دولت در هفته دولت از سوی شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام و المسلمین محمودی رئیس شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران در مراسم بزرگداشت شهدای دولت، گفت: شهریور ماه ویژه ای است؛ از روز اول این ماه بوی شهادت در کشور استشمام می‌شود.

وی شهدای شهریور را رجایی، باهنر، لاجوردی، اندرزگو، دستجردی، عراقی و پسرش و آیت الله قدوسی و مدنی عنوان کرد.

محمودی ادامه داد: در این مراسم میزبان فرزندان و اقوام این شهدای عزیز هستیم. امیدوارم به برکت این شهدا، برکت در این سرزمین ساری و جاری باشد.

رئیس شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: امیدوارم خداوند متعال ما را مشمول شفاعت شهدای هشتم شهریور و شهدای خدمت قرار دهد. به دولت چهاردهم نیز به دلیل قرار گرفتن در مذهب خدمت تبریک می‌گویم.

فرزند شهید باهنر: تامین «امنیت» از اولویت های کاری پدرم بود

باهنر، یکی از فرزندان محمدجواد باهنر نخست وزیر شهید هم گفت: نسل جوان اطلاع چندانی از شهدای بزرگوار ندارند. خاطرات این بزرگواران را باید از خانواده‌هایشان بشنوند.

وی سپس به تشریح ویژگی‌های شهید رجایی و باهنر پرداخت و گفت: مردمی بودن یکی از ویژگی‌های هر دو بزرگوار بود. شهید رجایی خود را از قشر پایین جامعه می‌دانست و همواره این مسئله را یادآوری می‌کرد و تاکید می‌کرد که صاحب این میراث است که برایش ارزشمند است. شهید باهنر وقتی برنامه‌هایش را در مجلس ارائه کرد «امنیت» را به عنوان مهم‌ترین برنامه‌هایش اعلام کرد. ایشان در توضیح دلایل انتخاب این اولویت، جدایی مسئولان از مردم را مطرح کرد. چیزی که موجب پدید آمدن هشتم شهریور شد نیز مسئله امنیت بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه