logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

لاوروف:

هدف اوکراین از عملیات کورسک ساده‌لوحانه است

 هدف اوکراین از عملیات کورسک ساده‌لوحانه است
وزیر امور خارجه روسیه در گفت‌وگویی مقاصد اوکراین را برای انجام دادن ضدحمله کورسک «ساده‌لوحانه» دانسته و گفت که قضاوت درباره برنامه غرب برای حمایت از اوکراین در این عملیات دشوار است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه گفت که نمی‌توان هیچ حرفی درباره ملحق شدن اوکراین به ناتو زد.

لاوروف در گفت‌وگویی با شبکه راشاتودی برای برنامه مستند «پل‌های شرق» درباره حمایت غرب از اوکراین برای انجام حمله علیه منطقه کورسک روسیه گفت: قضاوت درباره این که برنامه(غرب) در این وضعیت چه بوده، برای من دشوار است. همکاران غربی ما اذهان را مشوش کرده‌اند. آن‌ها گاهی همه چیز را به روش خودشان ناگهان دگرگون می‌کنند. اما حالا، کارشناسان سیاسی مشغول بحث و بررسی این موضوع هستند.

لاوروف گفت که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین گاهی دست به اعترافاتی «فرویدی» می‌زند، «همان طور که درباره عملیات کورسک گفته است که به این ضدحمله برای مبادلات بعدی نیاز داشتند.»

او افزود: «به همین دلیل است که آن‌ها می‌گویند افراد را بازداشت می‌کنند و می‌خواهند چندین کیلومتر مربع را تصرف کنند. این موضوع واقعا ساده‌لوحانه است».

نیروهای ارتش اوکراین در ۶ اوت ضدحمله‌ای را برای تصرف مناطقی از کورسک روسیه انجام دادند.

وزارت دفاع روسیه روز ۳۰ اوت اعلام کرد که نیروهای مسلح اوکراین ۷ هزار و ۸۰۰ نیروی نظامی و ۷۵ تانک خود را در این ضدحمله از دست داده است.

وزیر امور خارجه روسیه در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد کسانی که تلاش می‌کنند در مذاکرات میان اوکراین و روسیه موانعی ایجاد کنند، باید بدانند که هرچه بیشتر به کارشان ادامه بدهند،‌ رسیدن به یک توافق دشوارتر خواهد شد.

لاوروف بیان کرد: «ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، یک سال‌ونیم پیش به موضوع مذاکرات احتمالی اشاره کرده بود. او گفت که ما با آن مخالف نیستیم. کسانی که با آن مخالفند باید بدانند که هرچه بیشتر به کارشان ادامه دهند، رسیدن به یک توافق دشوارتر خواهد بود. در استانبول، کمتر از یک ماه پس از آغاز عملیات ویژه نظامی ما رسیدن به یک توافق بسیار آسان بود. اوکراین آن را نخواست».

این دیپلمات ارشد روس درباره مسئله فلسطین نیز گفت: وقتی ما با همتایان اسرائیلی خود صحبت می‌کنیم، تلاش می‌کنیم این ایده را پیش ببریم که تلاش برای حل‌وفصل همه چیز با متوسل شدن به اعمال قدرت، بدون هیچ جایگزینی، یک بن‌بست است.

با نزدیک شدن  سالروز جنگ غزه در ۷ اکتبر، بیش از ۴۰ هزار نفر از فلسطینیان طی حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند.

روند تحویل کمک‌های انسانی به غزه به دلیل تبدیل شدن گذرگاه‌های مرزی به مناطق جنگی، نگرانی‌های درباره بروز یک فاجعه انسانی در غزه را به دلیل کمبود شدید مواد غذایی، آب سالم، دارو و تجهیزات پزشکی تشدید کرده است.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعمل‌های دیوان بین‌المللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسل‌کشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه می‌دهد.

مذاکرات آتش‌بسی که در هفته‌های اخیر و با میانجیگری آمریکا، قطر و مصر در دوحه برگزار شده، تا کنون، نتایج ملموسی به دنبال نداشته است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه