logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

وزیر آموزش و پرورش در دیدار با رئیس سامان اداری و استخدامی مطرح کرد:

ناترازی نیروی انسانی گریبان‌گیر آموزش و پرورش شده است


ناترازی نیروی انسانی گریبان‌گیر آموزش و پرورش شده است
وزیر آموزش و پرورش با هدف بررسی و ساماندهی منابع نیروی انسانی در این وزارتخانه با رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  علیرضا کاظمی در جلسه مشترک با میثم لطیفی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور که با موضوع بررسی و ساماندهی منابع نیروی انسانی در وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، اظهارکرد: با توجه به بازگشایی مدارس در مهرماه و اهمیت ساماندهی نیروی انسانی، مدیریت منابع انسانی یک ماموریت جدی برای وزارت آموزش و پرورش خواهد بود که با تمام توان از ظرفیت‌های موجود استفاده خواهد کرد.

کاظمی با تاکید بر اینکه حتی یک کلاس خالی هم برای ما یک مسأله مهم است که باید حل شود، گفت: ناترازی نیروی انسانی در آموزش و پرورش متاسفانه گریبان‌گیر آموزش و پرورش شده است که دلیل بخش بزرگی از این ناترازی، خارج از آموزش و پرورش و بخش دیگری هم به علت فرایند غیرقانونی جذب نیرو در آموزش و پرورش است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه با فشار مضاعفی برای تامین نیروی انسانی مواجه هستیم، گفت: در تلاش هستیم با ساماندهی ظرفیت‌های موجود با کمترین مشکل، بازگشایی مدارس را شاهد باشیم.درباره مدیریت منابع انسانی نیز  پیشنهاداتی آماده و درحال برنامه‌ریزی است تا موضوع ساماندهی نیروهای خرید خدمت یکبار برای همیشه حل شود و دغدغه معلمان و کلاس‌های خالی از معلم مرتفع شود.

آزمون استخدامی ۱۴۰۴ آموزش و پرورش تا دی ماه برگزار می‌شود
کاظمی همچنین تصریح کرد: قرار شد در این جلسه با تلاش آموزش و پرورش و سازمان اداری استخدامی، آزمون استخدامی سال ۱۴۰۴ به‌گونه‌ای تنظیم شود که این آزمون تا دی ماه برگزار شود تا زمان لازم در اختیار آموزش و پرورش باشد که بتواند نیروهای برگزیده را برای گذراندن دوره‌های آموزش قبل از خدمت به دانشگاه فرهنگیان اعزام کند.  همچنین مقرر شد در حق آن دسته از نیروهای حق‌التدریسی که تبدیل وضعیت نشده اند نیز ظلمی اتفاق نیفتد و سازمان اداری استخدامی همکاری لازم را انجام دهد.

در ادامه علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به همکاری سازمان اداری استخدامی با این وزارتخانه گفت: همکاری‌ها در سال‌های اخیر بی‌نظیر بوده است اما امروز موضوع اول، خالی ماندن سهمیه امور ایثارگران است که باید طبق نامه‌ای از سران قوا مصوبه لازم دریافت شود تا از طریق استخدامی‌های جدید اقدام لازم صورت بگیرد. همچنین درخواست داریم به سرعت موضوع تعیین تکلیف ماده ۲۸ سال ۱۴۰۴ تعیین تکلیف شود تا بتوانیم زمان برگزاری آزمون کیفیت‌بخشی را به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که بتوانیم فرصت لازم را برای آموزش‌های قبل از ورود به کلاس انجام دهیم و قبل از مهرماه سال تحصیلی آینده، معلمان با سپری کردن آموزش‌های لازم وارد مدارس شوند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه