logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

واکنش آمریکا و ترکیه به کشته شدن یک حامی فلسطین در کرانه باختری

واکنش آمریکا و ترکیه به کشته شدن یک حامی فلسطین در کرانه باختری
در حالی که واشنگتن اعلام کرد برای روشن شدن جزئیات قتل شهروند خود در کرانه باختری به اطلاعات بیشتری نیاز دارد، آنکارا مقامات صهیونیست را به محاکمه در دادگاه‌های بین المللی تهدید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از الجزیره، آمریکا و ترکیه به کشته شدن یک شهروند آمریکایی ترک‌تبار حامی فلسطین به ضرب گلوله نظامیان رژیم صهیونیستی در نابلس کرانه باختری واکنش نشان دادند.

وزارت امور خارجه ترکیه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: جنایتی را که کابینه نتانیاهو مرتکب شد، محکوم می‌کنیم. هدف این کابینه، ایجاد رعب و وحشت در میان تمام حامیان فلسطین است. مقامات اسرائیلی و حامیان آنها قطعا در دادگاه‌های بین المللی محاکمه و بازخواست خواهند شد.

سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی نیز اعلام کرد: از کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری مطلع شده‌ایم و در حال جمع‌آوری اطلاعات بیشتر برای روشن شدن جزئیات حادثه هستیم.

جنبش حماس هم ضمن محکوم کردن این جنایت رژیم صهیونیستی، از واشنگتن خواست در سیاست جانبدارانه خود در قبال تل آویو بازنگری کند.

منابع فلسطینی امروز جمعه اعلام کردند یک شهروند زن آمریکایی- ترکیه‌ای حامی فلسطین به ضرب گلوله نظامیان رژیم صهیونیستی در اطراف منطقه «جبل صبیح» در «شهرک بیتا» در جنوب نابلس واقع در شمال کرانه باختری کشته شد.

به گفته منابع محلی، این فعال حامی فلسطین در تظاهرات هفتگی ضد شهرک‌سازی در جنوب نابلس شرکت کرده بود که بر اثر تیراندازی مستقیم نظامیان اشغالگر به‌شدت از ناحیه سر زخمی شد و سپس جان باخت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه