logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون علمی و پژوهشی سازمان بسیج اساتید کشور مطرح کرد:

نیاز به علم و دانشگاه متعهد و تمدن ساز داریم

نیاز به علم و دانشگاه متعهد و تمدن ساز داریم
وحید آرایی در ششمین دوره توان افزایی اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی که در سالن همایش های واحد تهران مرکزی برگزار شد، گفت: یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی، هویت بخشی به دانشگاه می باشد و دانشگاه تراز انقلاب اسلامی، در تمدن نوین اسلامی نقش اساسی دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج اساتید کشور، دکتر وحید آرایی معاون علمی و پژوهشی سازمان بسیج اساتید کشور در ششمین دوره توان افزایی اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی که در سالن همایش های  واحد تهران مرکزی برگزار شد، گفت: یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی، هویت بخشی به دانشگاه می باشد و دانشگاه تراز انقلاب اسلامی، در تمدن نوین اسلامی نقش اساسی دارد.

دکتر آرایی تأکید کرد: تمدن سازی نیاز به تربیت انسان و تولید فکر، دانش و فناوری دارد  که دانشگاه تراز انقلاب اسلامی با تحول علمی و تعالی معنوی نقش مهمی دارد و البته نقش استاد در این زمینه قابل ملاحظه است.

رییس دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی عنوان کرد: استاد تراز انقلاب اسلامی باید وظیفه و کارکرد علمی، سیاسی، فرهنگی و تربیتی، سیاستی و اجتماعی داشته باشد تا بتواند علم و دانشگاه متعهد به کشور و جامعه را فراهم آورد.

عضو کارگروه بررسی صلاحیت عمومی اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در ادامه گفت: دشمن در صدد هویت زدایی و آرمان زدایی از دانشگاه هاست که استاد باید هویت انقلاب اسلامی و آرمان ها و ارزش های اسلامی را پاسداری کند.

معاون علمی و پژوهشی سازمان بسیج اساتید کشور در پایان گفت: استاد متعهد، متدین، مجاهد و متخصص لازمه امروز نظام آموزش عالی کشور است تا بتواند با تولید علم نافع در جهت ارتقای کارآمدی نظام حکمرانی و سیاستگذاری حرکت مؤثری داشته باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه