logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

خلیلی:

ناامنی می تواند فرهنگ عمومی مرزنشینان را تغییر دهد

ناامنی می تواند فرهنگ عمومی مرزنشینان را تغییر دهد
معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه امنیت در تمام متغیرهای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی تأثیرگذار است، گفت: در این راستا، ناامنی حتی قادر است فرهنگ عمومی مرزنشینان را تغییر دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جلسه چهارصد و شصت و سوم شورای عالی امنیت کشور مبنی بر تشکیل شورای و امنیت پایدار شرق و غرب کشور و بیست و هشتمین جلسه ویدئو کنفرانسی کمیته قضائی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی معاون اول قوه قضائیه برگزار شد.

در این جلسه ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام والمسلمین زرندی رئیس کل دادگستری خراسان رضوی، حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی‌راد رئیس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان، سردار مجید ارجمندی‌فر جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع)؛ محسن کوشش‌تبار معاون اقتصادی وزیر کشور و سرهنگ نعمتی جانشین معاونت حقوقی امور مجلس به سخنرانی پرداختند.

حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی در این نشست اظهار کرد: امروز با برگزاری جلسه کمیته شرق و غرب حوزه می‌خواهیم ابتدا ساختارها و شاکله موضوع را بشناسیم تا بر اساس آن برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهیم.

وی افزود: آنچه حائز اهمیت است، اینکه در مناطق مرزی، باید همه حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی را نیز مدنظر قرار دهیم که تهدیدها و فرصت‌هایی را توأمان در بردارد تأثیر امنیت در حوزه‌های مختلف باید همیشه مدنظر باشد.

معاون اول قوه قضائیه تصریح کرد: وقتی درباره امنیت بحث می‌کنیم و مقوله امنیت را زیبایی تعریف می‌کنیم باید اقدامات ما خالق و آفریننده زیبایی باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی گفت: امنیت، مقوله‌ای محسوس برای مردم است و رضایتمندی‌شان از این مهم، گواه آن است که این امنیت تا چه حدی تأمین شده است.

وی با بیان اینکه امنیت در تمام متغیرهای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی تأثیرگذار است، افزود: در این راستا، ناامنی حتی قادر است فرهنگ عمومی مرزنشینان را تغییر دهد.

معاون اول قوه قضائیه با اشاره به پدیده اتباع خارجی غیرمجاز در کشور، گفت: برنامه‌هایی تهیه شده تا جلوی تهدیدات ورود اتباع خارجی غیرمجاز به کشور گرفته شود، اما با برنامه‌ریزی درست می‌توان از این امکان و استعداد که همان نیروی انسانی است، برای توسعه و پیشرفت کشور استفاده کرد.

خلیلی با بیان اینکه مناطق مرزی کشور دارای ظرفیت‌های فراوانی هستند، گفت: منطقه مقابل ما در کشور همسایه نیز همین ظرفیت‌ها را دارا هستند که باید از آن‌ها نیز استفاده کنیم. به طور مثال معادن زیادی در منطقه خواف وجود دارد که همین معادن در کشور افغانستان نیز وجود دارد که می‌توانستیم روی این معادن سرمایه گذاری کنیم.

وی تاکید کرد: نگاه هدفمند به ظرفیت‌های چند جانبه مناطق مرزی برای استفاده از امکانات اقتصادی، سیاسی و فرهنگی آن فرصت‌های جدید و مغتنمی را پیش روی کشور قرار می‌دهد.

خلیلی تاکید کرد: در حوزه تأمین امنیت کشور خصوصاً در مناطق مرزی باید روی موضوعات فرهنگی بیشتر کار کرد و کمیته‌ها و کارگروه‌هایی تخصصی برای این امر ایجاد کرد تا اقدامات و برنامه‌ریزی‌های لازم در این راستا انجام شود و جلوی تهدیدات احتمالی گرفته شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه