logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

پس اعلام سلامتی دبیرکل حزب الله لبنان؛

روح‌الامین برای سیدحسن نصرالله قلم زد/ «لبنان سخن بگو» در پایتخت

روح‌الامین برای سیدحسن نصرالله قلم زد/ «لبنان سخن بگو» در پایتخت
اثر جدید حسن روح الامین برای سیدحسن نصرالله منتشر و همچنین از جدیدترین دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) با عنوان «لبنان سخن بگو» نیز رونمایی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در حالی که رژیم صهیونیستی بعد از گذشت یک سال از حمله به غزه، نتوانسته از جنگ فرسایشی در این باریکه پیروز خارج شود، حملات خود را علیه لبنان و مناطق مسکونی ضاحیه جنوبی بیروت تشدید کرد. باوجود حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مناطق مسکونی لبنان و به صورت مشخص ضاحیه جنوبی بیروت، نیروهای حزب الله به نبرد خود با دشمن صهیونیستی ادامه می‌دهند. رژیم صهیونیستی در ادامه فضاسازی رسانه‌ای ضدمقاومت مدعی شده که در حملات اخیر به بیروت، سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان را به شهادت رسانده است که این موضوع تکذیب شد.

پس از این ادعای رژیم صهیونیستی، حسن روح الامین هنرمند نقاش انقلابی که آثار نقاشی‌اش را در واکنش سریع به اتفاقات و حوادث روز منتشر می‌کند، نقاشی جدید خود را با عنوان «امیر» به سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان تقدیم کرده است.

وی در توضیح این نقاشی دیجیتال، نوشته است: «تقدیم به فرمانده شجاع و مظلوم مقاومت سید حسن نصر الله و تمام رزمندگان مجموعه مبارک حزب الله لبنان»

همچنین، خانه طراحان انقلاب اسلامی پس از آغاز حمله وحشیانه رژیم غاصب به لبنان، طرح‌های پوستر و بیلبورد بسیاری را طراحی کرده که در سطح شهر نصب شده است که بزرگترین آنها، دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) است که باتوجه به حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به ملت لبنان و نادیده گرفتن این جنایات توسط سازمان ملل طراحی شده است.

در توضیح این دیوارنگاره قطعه شعری از محمدمهدی سیار نقش بسته است: «لبنان سخن بگو که جهان لال مانده است / ‏ تکلم یا لبنان! فان العالم قد بات صامتا».

طراح گرافیک دیوارنگاره «لبنان سخن بگو» نیز محمد ترک است.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه