logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دیدار نخست وزیر تایلند با رئیس جمهور؛

پزشکیان: ظرفیت مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا در توقف جنایات صهیونیست‌ها به کار گرفته شود

پزشکیان: ظرفیت مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا در توقف جنایات صهیونیست‌ها به کار گرفته شود
مسعود پزشکیان بر اهمیت هم‌افزایی و هم‌صدایی کشورهای آسیایی برای جلوگیری از تنش‌زایی و بحران‌آفرینی رژیم صهیونیستی در منطقه تاکید کرد و گفت: کشورهای آسیایی با بهره‌گیری از ظرفیت سازمان‌های منطقه‌ای نظیر مجمع گفتگوی همکاری آسیا، باید ضمن جلوگیری از دخالت بیگانگان در منطقه، در توقف این جنایات نقش‌آفرینی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود پزشکیان رئیس جمهور امروز پنجشنبه در ادامه برنامه‌های سفر دو روزه به قطر و در حاشیه اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا، در دیدار پائونگ‌ترن شیناواترا نخست وزیر تایلند، روابط طولانی و چهارصد ساله ایران و تایلند را زمینه و بستری مناسب برای افزایش مراودات و ارتباطات میان دو کشور دانست و تصریح کرد: قطعا تشکیل کمیسیون‌ها و کارگروه‌های مشترک میان ایران و تایلند می‌تواند این ارتباطات را به تصمیمات خوبی به نفع دو کشور و دو ملت برساند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود اتفاقات ناگوار در حال وقوع در منطقه ناشی از تجاوزگری رژیم صهیونیستی را که منجر به کشته شدن ده‌ها هزار زن و کودک بی‌گناه در غزه و لبنان شده است، بسیار تلخ، تاسف‌بار و شرم‌آور برای جهان عنوان کرد و افزود: این رژیم زنان و کودکان را به خاک و خون می‌کشد و بیمارستان‌ها و مدارس و اهداف غیرنظامی را با ادعای دفاع از خود بمباران می‌کند و چنین وقایعی در سایه سکوت جامعه بین‌المللی تاسف‌آور است.

پزشکیان بر اهمیت هم‌افزایی و هم‌صدایی کشورهای آسیایی برای جلوگیری از تنش‌زایی و بحران‌آفرینی این رژیم در منطقه تاکید کرد و گفت: کشورهای آسیایی با بهره‌گیری از ظرفیت سازمان‌های منطقه‌ای نظیر مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا، باید ضمن جلوگیری از دخالت بیگانگان در منطقه، در توقف این جنایات نقش‌آفرینی کنند.

رئیس جمهور تصریح کرد: همه باید برای تحقق صلح تلاش کنیم و در صدد ایجاد جهانی بدون خشونت باشیم.

پائونگ‌ترن شیناواترا، نخست وزیر تایلند نیز در سخنانی ضمن ابراز خرسندی از دیدار با پزشکیان گفت: نشست‌هایی مانند مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا فرصت بسیار مناسبی است تا مشکلات و دغدغه‌های مشترک‌مان را مورد بررسی قرار دهیم.

نخست وزیر تایلند همچنین با اشاره به جنایات رژیم صهیونسیتی در غزه اظهار داشت: برای ما بسیار غم‌انگیز است که شاهد کشته شدن انسان‌های بی‌گناه باشیم؛ ما خواستار برقراری صلح و امنیت در منطقه و جهان هستیم و برای مشارکت در ایجاد صلح آمادگی داریم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه