logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مدیرعامل گروه سایپا در بازدید از کارخانه بن‌رو مطرح کرد:

وانت ۱۵۱، نقش مستقیمی در اشتغال و کسب و کار کشور دارد

وانت ۱۵۱، نقش مستقیمی در اشتغال و کسب و کار کشور دارد
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: شرکت بن‌رو توانایی آن را دارد که با استفاده از نیروی انسانی متخصص خود، محصولات جدید کار را تولید و روانه بازار کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  سایپانیوز، جواد توسلی مهر در بازدید از کارخانه بن‌رو و با تاکید بر اینکه ظرفیت‌های موجود در این مجموعه کم نظیر است و همانطور که رهبر فرزانه انقلاب فرمودند باید از همه ظرفیت‌ها برای جهش تولید استفاده کرد، تصریح کرد: تولید حدود ۶۰ هزار دستگاه وانت ۱۵۱ در سال گذشته، به معنای ایجاد اشتغال برای ۶۰ هزار خانواده است؛ ضمن این که ذینفعان متعددی در روند تولید، منتفع می‌شوند. بدین جهت وانت ۱۵۱ به‌عنوان محصول کار، نقش مستقیمی در اشتغال و کسب و کار دارد.

مدیرعامل گروه سایپا با بیان اینکه رمز ماندگاری و تداوم فعالیت بن‌رو، منوط به توجه مضاعف به ارتقای کیفیت محصول، مطالعه و برنامه‌ریزی برای تولید محصول جدید است، گفت: ضرورت دارد در کنار تولید محصول فعلی، با استفاده از ظرفیت و نیروهای انسانی متخصص محصول جدید طراحی، تولید و روانه بازار شود.

احسان مقدم، مدیرعامل شرکت بن‌رو نیز ضمن توضیح درباره وضعیت تولید این شرکت، اظهارداشت: سهم بن رو از تولید وانت کشور، ۳۶ درصد و این سهم در کل تولیدات صنعت خودرو معادل 4.5 درصد است.

وی گفت: شرکت بن رو افتخار دارد که خودروی اقتصادی تولید می کند و عملا نقشی مستقیم در اشتغال دارد و لذا انتظار داریم حمایت سیاست‌گذاران از این بخش مضاعف شود؛ قطعا با افزایش حمایت‌ها محصول جدیدی تولید خواهد شد.

 در جریان این بازدید، معابر شرکت بن‌رو به نام شهیدان جوادنیا و شهید حاج امینی از شهدای شاخص ساوه، نامگذاری شد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه