اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

چه دانشجویانی از سربازی معاف هستند؟

چه دانشجویانی از سربازی معاف هستند؟
فرمانده انتظامی شرق استان تهران گفت: فارغ‌التحصیلان مقاطع تحصیلات تکمیلی می‌توانند با انتخاب موضوعات مرتبط با نیروهای مسلح از خدمت معاف شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار دلاور القاصی مهر با اعلام این خبر بیان کرد: در قالب طرح جهاد علمی با هدف پیوند بین دانشگاه‌ها و نیروهای مسلح و همچنین مسئله محور کردن پایان‌نامه‌های دانشگاهی، دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) که شرایط تدوین پایان‌نامه با موضوعات مرتبط با اولویت‌های پژوهشی در محیط هدف فرماندهی انتظامی (مثلا موضوعات حقوقی و جرم شناختی، پیشگیری اجتماعی از جرائم، آسیب‌های اجتماعی، هوشمندسازی پلیس، امنیت سایبری، تهدیدات فضای مجازی و...) را دارند می‌توانند از حمایت مالی برخوردار شوند.

وی افزود: در قالب طرح‌های احتساب خدمت و جایگزین خدمت، بر اساس دستورالعمل‌های مصوب ستاد کل نیروهای مسلح و معاونت علوم و تحقیقات فراجا و به منظور بهره‌مندی از ایده‌ها و طرح‌های فارغ‌التحصیلان دانشگاهی نیز در قالب تعریف طرح‌های پژوهشی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی می‌توانند حداقل شش ماه قبل از اعزام به خدمت سربازی با مراجعه به دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی ویژه شرق استان تهران موضوعات مورد تایید و اولویت‌های پژوهشی این فرماندهی انتظامی را انتخاب و پس از طی مراحل اداری و در صورت تأیید کارشناسان، نسبت به دریافت کسری خدمت (بین ۶ الی ۱۲ ماه) و یا معافیت کامل از خدمت (ویژه طرح‌های ملی و با تایید ستاد کل نیروهای مسلح) اقدام کنند.

فرمانده انتظامی شرق استان تهران ادامه داد: در این قالب مقرر شده طبق طبقه‌بندی پایان‌نامه‌ها، نسبت به کسر از خدمت نیز اقدام شود.

القاصی مهر گفت: دانشجویان می‌توانند با مراجعه به دفتر تحقیقات کاربردی پلیس شرق استان تهران در خصوص شرایط یا نوع همکاری، اطلاعات لازم را کسب کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه