logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

چمران:

امروز ایران در برخی علوم حرف اول را می‌زند

امروز ایران در برخی علوم حرف اول را می‌زند
رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه امروز ما در برخی رشته‌ها در دنیا حرف اول را می‌زنیم و رنکینگ خوبی داریم بر لزوم تکثیر پایگاه‌های علمی همچون مرکز علوم و ستاره‌شناس تأکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مراسم تجلیل از قهرمانان المپیاد دانش آموزی ایرانی که چندی پیش، موفق به کسب ۵ مدال طلای جهانی در مسابقات نجوم و اخترفیزیک شدند و بر روز سکوی نخست هفدهمین دوره این المپیاد تکیه زدند، در مرکز علوم و ستاره شناسی تهران، با حضور مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد.

 

مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه امروز ما در برخی رشته‌ها در دنیا حرف اول را می‌زنیم و رنکینگ خوبی را در جهان کسب کرده‌ایم، بر تکثیر پایگاه‌های علمی همچون مرکز علوم و ستاره‌شناسی تهران در محلات و مناطق مختلف پایتخت، تأکید کرد.

 

چمران در ابتدا ضمن تبریک درخشش مدال طلا بر سینه تیم المپیاد دانش آموزی نجوم ایران و کسب مقام قهرمانی این دوره از مسابقات جهانی که در کشور برزیل برگزار شد؛ با تأکید بر اینکه برای همه ما مایه افتخار است که فرزندان ایران در تمامی عرصه‌ها پرچم جمهوری اسلامی را در سکوهای رفیع جهانی به اهتزاز در می‌آورند؛ گفت: ما هیچ راهی به جز فتح قله‌های علم و دانش برای پیشرفت نداریم و شما می‌توانید سرعت پیشرفت کشور را تغییر دهید. از این رو امیدواریم تا ضمن موفقیت در تمام عرصه‌ها، دانشمندان مفیدی برای ایران اسلامی باشید.

 

وی با تأکید بر این موضوع که باید بیش از پیش حواسمان به این سرمایه‌های ناب کشور باشد؛ افزود: قطعاً دستیابی به چنین موفقیت‌هایی حاصل تلاش‌های شبانه روزی است و بر هر مسئول و فردی که در این وادی فعالیت دارد؛ واجب است که مسیر را برای چنین سرمایه‌هایی چه در حوزه علمی و چه سایر رشته‌ها، هموار کرده و امکانات شایسته در اختیار آنان قرار گیرد.

 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران یادآور شد: زمانی جایگاه علمی ایران در رتبه‌های جهانی بسیار پایین بود، اما امروز ما در برخی رشته‌ها در دنیا حرف اول را می‌زنیم و رنکینگ خوبی را در جهان کسب کرده‌ایم؛ ما در ایران دانشمندان والایی به خصوص در حوزه نجوم همچون خواجه نصیرالدین طوسی و… داشتیم که برای گرامیداشت مقام این دانشمند روز پنجم اسفندماه به نام روز مهندس نامگذاری شده است.

 

وی همچنین با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در جریان دیدار با نخبگان و استعدادهای برتر علمی، مبنی بر اهمیت جایگاه نخبگان و زیست بوم علم و فناوری، بر توسعه مرزهای اکتشاف و دانش در تمام سطوح تأکید کرد.

 

چمران همچنین ضمن ابراز خرسندی از اینکه شهرداری تهران، حتی در حوزه علمی ورود کرده و با راه اندازی مرکز علوم و ستاره شناسی تهران از سال‌های قبل، توانسته بستری برای آموزش و حمایت از علاقمندان به علم و پژوهش مهیا کند؛ تصریح کرد: امیدواریم چنین مراکزی تنها معطوف به یک منطقه یا محله در تهران نباشد و ما شاهد تکثیر مراکز دیگری با چنین راهبردی باشیم.

 

گفتنی است در پایان این مراسم از «حنانه خرم‌دشتی»، «آروین رسول زاده»، «محمدمهدی کشاورزی»، «آریا فاتح کرداری» و «علی نادری لردجانی»، که به عنوان نمایندگان ایران در هفدهمین دوره المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیک، هر یک موفق به کسب مدال طلا شدند؛ تقدیر و قدردانی شد.

 

این مسابقات به میزبانی سازمان IOAA از ۲۷ مرداد تا ۶ شهریور در برزیل برگزار شد و بیش از ۲۵۰ دانش‌آموز از ۵۷ کشور جهان در این مسابقات شرکت کردند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه