logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با اعلام الجزیره انگلیسی؛

حمایت 105 کشور از دبیر کل سازمان ملل و انتقاد از رژیم صهیونیستی

حمایت 105 کشور از دبیر کل سازمان ملل و انتقاد از رژیم صهیونیستی
۱۰۵ کشور در حمایت قوی از دبیرکل سازمان ملل، نامه ای را امضا کردند که با ابراز «نگرانی عمیق» از تصمیم وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در ممنوعیت ورود گوترش به سرزمین های اشغالی را محکوم می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "الجزیره انگلیسی", ۱۰۵ کشور در حمایت قوی از دبیرکل سازمان ملل، نامه ای را امضا کردند که با ابراز «نگرانی عمیق» از تصمیم وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در ممنوعیت ورود گوترش به سرزمین های اشغالی را محکوم می کند.

در این نامه آمده است:چنین اقداماتی توانایی سازمان ملل را برای اجرای مأموریت خود، که شامل میانجی گری درگیری ها و ارائه حمایت های بشردوستانه است، تضعیف می کند.

کشورهای امضا کننده این نامه افزودند: ما حمایت و اعتماد کامل خود را به دبیرکل و کار او تأیید می کنیم. به عنوان کشورهای عضو سازمان ملل، ما خواستار احترام به رهبری سازمان ملل و مأموریت آن هستیم.

عنصر نامطلوب (به لاتین: Persona non grata ) اصطلاحی در حقوق بین‌الملل است که ممکن است از سوی دولتی دربارهٔ شهروندان دیگر دولت‌ها و به ویژه دیپلمات‌ها به کار رود. کسی که عنصر نامطلوب شناخته شده‌است حق ورود یا اقامت در کشور پذیرنده را ندارد

پیش از این یسرائیل کاتس وزیر خارجه رژیم صهیونیستی ورود دبیرکل سازمان ملل متحد به سرزمین‌های اشغالی را ممنوع کرد و او را عنصر نامطلوب خواند. این تصمیم با واکنش شماری از کشورهای جهان مواجه شده و آن را مغایر تلاش‌ها برای رسیدن به صلح در منطقه توصیف کرده‌اند.

البته این برای نخستین بار نیست که رژیم صهیونیستی دبیرکل سازمان ملل متحد را مورد حملات لفظی قرار می‌دهد. وزیر خارجه رژیم صهیونیستی پیش تر در واکنش به اظهارات گوترش درباره ریشه عملیات طوفان الاقصی و سابقه جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم فلسطین، خواستار استعفای وی از جایگاه دبیرکل سازمان ملل متحد شده بود.

کاتس هم اینک ادعا کرده است: هر کس نتواند به صراحت عملیات موشکی ایران علیه اسرائیل را محکوم کند، شایسته پا گذاشتن در اسرائیل (سرزمین‌های اشغالی) نیست.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه