logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اقدام هماهنگ اصلاح طلبان و دولتی ها؛

حمایت بی حد و حصر رسانه های زنجیره ای از طرح پیشنهادی روحانی/ رفراندوم اصلاح طلبان را ذوق زده کرد+ تصاویر

حمایت بی حد و حصر رسانه های زنجیره ای از طرح پیشنهادی روحانی/ رفراندوم اصلاح طلبان را ذوق زده کرد+ تصاویر
این حرکت هماهنگ شده رسانه های دولتی و مطبوعات زنجیره ای در شرایطی شکل گرفت که پیش از این نیز از اتاق فکر هماهنگ میان این رسانه ها صحبت هایی به میان آمده بود.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان روز گذشته بود که در اظهارات خود در همایش "اقتصاد ایران" به موضوع رفراندوم یا همه پرسی از مردم اشاره کرد که در بسیاری از سایت ها و خبرگزاری ها نیز بازتاب داشت و به تیتر اول رسانه های معاند نیز بدل شد. روحانی دراین باره گفت: قانون اساسی به ما می‌گوید در مسائل مهم به جای اینکه قانون در مجلس تصویب شود، ماده قانونی به همه‌پرسی گذاشته شود. ما یک بار هم که شده از مردم بپرسیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

اما این اظهارات روحانی نه تنها در همان ساعات اولیه به تیتر اول رسانه های معاند و اپوزوسیون تبدیل شد، بلکه از صبح امروز نیز موجی از ذوق زدگی را در بین جریان لیبرال، اعم از تئوریسین ها و روزنامه های زنجیره ای اصلاح طلب ایجاد کرد.

,

 

,

این موج ایجاد شده حتی کار را به جایی رساند که محمد رضا خاتمی، در این باره وارد موضوع حصر سران فتنه نیز شد و مسئله حصر و انرژی هسته ای را مهمترین مسئله داخلی و خارجی کشور دانست و عنوان کرد که باید این 2 مسئله به رای و نظر مردم گذاشته شود تا یکبار برای همیشه این مسائل با مراجعه به آرای عمومی حل شود.

,

 

,

این حرکت هماهنگ شده رسانه های دولتی و مطبوعات زنجیره ای در شرایطی شکل گرفت که پیش از این نیز از اتاق فکر هماهنگ میان این رسانه ها صحبت هایی به میان آمده بود.

,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه