logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

برگزاری جلسه‌ی هیات رئیسه فدراسیون ورزش‌های آبی/ تاکید بر استمرار در استفاده‌ از هوش مصنوعی

برگزاری جلسه‌ی هیات رئیسه فدراسیون ورزش‌های آبی/ تاکید بر استمرار در استفاده‌ از هوش مصنوعی
جلسه هیات رئیسه فدراسیون ورزش‌های آبی با محوریت بررسی ادامه‌ی برنامه‌های سال جاری همچنین تحلیل نتایج در محل این فدراسیون برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی، دومین جلسه هیات رئیسه فدراسیون ورزش‌های آبی عصر امروز سه‌شنبه ۲۴ مهرماه در محل فدراسیون برگزار شد.

محسن رضوانی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، گزارش جامعی از فعالیتهای این فدراسیون در ابعاد قهرمانی، همگانی، آموزشی و تربیتی ارائه داد.

رئیس فدراسیون با اشاره به تفکرات راهبردی وزیر ورزش و جوانان و تاکید بر بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در عرصه ورزش کشور اظهار داشت: اندیشه‌های وزیر ورزش و جوانان و حمایت از ورزشهای پایه و پرمدال به یک پشتوانه‌ی مهم برای توسعه‌ی ورزشهای آبی و تحقق انتظارت در مدال آوری در آسیا و ورودی‌های خوب در بازیهای المپیک تبدیل شده است.

تحلیل و بررسی در خصوص حضور جان اونسوی مدیر فنی تیم‌های ملی شنا، تشکیل سازمان تیم‌های ملی شنا در راستای ستاد عالی بازیهای آسیایی و المپیک همچنین بازخورد رویدادهای مختلف رقابتی در بخش‌های دختران و پسران، جشنواره ‌های روز جهانی شنا در سراسر کشور صورت گرفت.

در خصوص حضور تیم واترپلوی ایران به تورنمنت دریای خزر آستاراخان و بازخورد بازیهای خوب این تیم بویژه مقابل تیم‌های ملی بزرگسالان و جوانان روسیه همچنین ادامه‌ی فرآیند آماده‌سازی تیم ملی واترپلوی برای حضور مقتدرانه در مسابقات قهرمانی آسیا که قرار است بهمن ماه برگزار شود، بحث و گفتگو صورت گرفت.

مرور برنامه‌های نیم فصل دوم سال جاری در زمینه‌ی لیگ‌های شنا و واترپلو و مسابقات مختلف شیرجه در دو بخش آقایان و بانوان و همچنین جشنواره‌های مختلف و مسابقات قهرمانی کشور از دیگر محورهای مهم جلسه هیات رئیسه فدراسیون ورزش‌های آبی بود.

گزارشات مالی فدراسیون ورزشهای آبی نیز توسط خزانه‌دار فدراسیون ارائه شد.

جشنواره بزرگ استعدادیابی شنا بمناسبت هفته تربیت‌بدنی نیز مورد بررسی قرار گرفت.

در یکی دیگر از محورهای جلسه‌ی هیات رئیسه فدراسیون ورزشهای آبی، پیمان گرامی مسئول کمیته استعدادیابی فدراسیون ورزش‌های آبی با بیان اینکه فرآیند استعدادیابی از سه سال پیش آغاز شده است، از طراحی اپلیکیشن استعدیابی ورزشهای آبی بر اساس هوش مصنوعی توسط فدراسیون ورزشهای آبی خبر داد و تصریح کرد : اپلیکیشن استعدادیابی ورزشهای آبی با استفاده از هوش مصنوعی باعث شد که ۱۹ هزار و ۱۵۴ استعداد شناسایی شوند، ۳ هزار و ۸۱۴ نفر جذب، ۹۵۶ نفر پرورش یافتند و ۲۱۶ استعداد هم نگهداشت شدند.

در این جلسه، کاوه احمدی، پیمان گرامی، کوروش صبوری، شهرناز ورنوس، حمیده صادقی، محمد علی‌آبادی، هادی بیداریان، حمیدرضا اسکندریون و محمد صالحی، مرتضی محسنی به عنوان اعضای هیات رئیسه‌ی حاضر در این جلسه به بیان دیدگاه‌های تخصصی خود در خصوص تسریع در فرآیندهای مختلف و مرتبط با فدراسیون ورزشهای آبی پرداختند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه