logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

شاید فکرش را هم نمی‌کردید؛

گزارش اتحادیه جهانی کشتی از نبرد باورنکردنی در آلبانی؛ ۳ مدعی، ۳ قهرمان!

گزارش اتحادیه جهانی کشتی از نبرد باورنکردنی در آلبانی؛ ۳ مدعی، ۳ قهرمان!
سایت رسمی اتحادیه جهانی کشتی طی گزارشی به بردهای حساس وزن ۹۲ کیلوگرم کشتی آزاد رقابت‌های جهانی اوزان غیرالمپیکی در تیرانای آلبانی پرداخت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ سایت رسمی UWW طی گزارشی درباره نبردهای حساس وزن ۹۲ کیلوگرم کشتی آزاد رقابت‌های جهانی اوزان غیرالمپیکی در تیرانای آلبانی نوشت: «۶ ماه پیش هیچ کس نبرد ۳جانبه سعداله‌یف-تیلور-قاسم‌پور را برای کسب عنوان قهرمانی جهان تصور نمی کرد اما این اتفاق در تیرانا رخ خواهد داد. مسابقات جهانی اوزان غیر المپیکی پس از ۸ سال بازگشت. علیرغم این واقعیت که هیچ یک از این شرکت کنندگان در المپیک پاریس شرکت نداشتند، تیرانا هنوز هم میزبان ستاره‌هایی است که امیدوارند قهرمان جهان شوند.»

اتحادیه جهانی کشتی در ادامه نوشت: «عبدالرشید سعداله‌یف از روسیه قهرمان دو دوره المپیک و دارنده ۵ عنوان قهرمانی جهان، در المپیک پاریس شرکت نکرد و برای کسب ششمین عنوان قهرمانی جهان، وزن خود را تا ۸۲ کیلوگرم پایین آورد.  دیوید تیلور از آمریکا قهرمان سه دوره جهان در تلاش برای شرکت در مسابقات جهانی از وزن ۸۶ کیلوگرم به ۹۲ کیلوگرم رفت. او اکنون رقیب سعداله‌یف است. از طرفی قهرمان دو دوره وزن ۹۲ کیلوگرم جهان از ایران یعنی کامران قاسم پور هم که وزن خود را بالا و پایین کرده به نوعی رقیب آنها شد. قاسم پور در وزن ۹۷ کیلوگرم در مسابقات آزاد زاگرب شرکت کرد اما مغلوب کایل اسنایدر از آمریکا شد. او در وزن ۸۶ کیلوگرم گزینه ایران برای المپیک پاریس بود اما بعداً از رقابت مقابل حسن یزدانی انصراف داد.»

سایت UWW در نهایت نوشت: «سعداله‌یف برای دومین بار در دوران حرفه ای خود و اولین بار در شش سال گذشته در مسابقه ای شکست خورد که در مسابقات جهانی ۲۰۲۳ مغلوب احمد تاج‌الدینوف از بحرین شد. تیلور در انتخابی المپیک آمریکا مغلوب آرون بروکس مغلوب شد. حالا هر ۳ کشتی‌گیر در تیرانا روی تشک خواهند رفت و مدعی کسب مدال طلا هستند. »

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه