اخبار داغ
  1. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  2. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل / از پیشنهاد «عضویت وابسته» کانادا در اتحادیه اروپا تا کاهش وابستگی به صادرات آمریکا
  3. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  4. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  5. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  6. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  7. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  8. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  9. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  10. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  11. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  12. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  13. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  14. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  15. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  16. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  17. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  18. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  19. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  20. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»

مقاومت بعد از «یحیی السنوار» چه آرایش نظامی به خود می‌گیرد؟

مقاومت بعد از «یحیی السنوار» چه آرایش نظامی به خود می‌گیرد؟
با حذف هر یک از فرماندهان و رهبران محور مقاومت جبهه جنگ با رژیم صهیونیستی یک مرحله پیش افتاده و مقاومت حالت تهاجمی‌تری به خود گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نبرد محور مقاومت در غزه و لبنان هر روز شکل تازه‌تری به خود می‌گیرد. معادلات میدان نشان می‌دهد که ریشه‌های مقاومت هر روز مستحکم‌تر می‌شود.
تصاویری از به شهادت رساندن «یحیی السنوار» رهبر جنبش حماس که با لباس رزم در میدان نبرد حضور داشته ابعاد جدیدی از این معادلات را نشان می‌دهد. اینکه رژیم صهیونیستی ادعا می‌کرد وی در تونل‌های غزه پنهان شده است، صحنه‌سازی بیش نبود و حضور فرد اول حماس در میدان نشان می‌دهد تا چه میزان این جنبش در صدد مقابله با رژیم صهیونیستی است و فرماندهان آن در میدان چگونه با شجاعت در مقابل ارتش اسرائیل می‌جنگند.
چه در لبنان و چه در غزه، حزب‌الله و حماس ریشه‌هایی عمیق‌تری یافته‌اند و به طور سلولی در حال رشد و پیشرفت هستند.
به نظر می‌رسد اگرچه رژیم صهیونیستی سعی کرد با نشان دادن تصاویری از پیکر السنوار قدرت‌نمایی و روحیه جهادگران حماس را تضعیف کند، اما بیشتر انتشار این تصاویر یک اشتباه استراتژیک از سوی این رژیم بود؛ چراکه نشان داد رهبر حماس در صحنه بر خلاف همه دروغ‌سازی‌های تل‌آویو با لباس رزم حضور داشته است.
یحیی السنوار بعد جدیدی از مقاومت حماس بود و همواره اعتقاد راسخ داشت که رژیم صهیونیستی باید نابود شود و در عمل نیز بر سر عهد و اعتقاد خود ماند. از این رو انتشار این تصاویر از فردی که زندگی خود را همواره چه در زندان‌های اسرائیل و چه در عملیات طوفان الاقصی و پس از آن در میدان مبارزه صرف آرمان آزادی فلسطین کرد، ریشه‌های مقاومت حماس را قطع به یقین مستحکم‌تر می‌کند.
معادلات میدان به‌خوبی نشان می‌دهد که مقاومت چه در لبنان و چه در غزه با شهادت رهبران خود نه تنها عقب‌نشینی نکرده بلکه به طور راسخ‌تر، بیشتر به عمق استراتژیک رژیم صهیونیستی وارد شده و حلقه محاصره و فشار را تنگ‌تر کرده است.
نتایج جنگ حزب‌الله و رژیم صهیونیستی که در زمان حیات «سید حسن نصرالله» دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان، موشک‌های این جنبش شعاع ۲۰ کیلومتری سرزمین‌های اشغالی را مورد هدف قرار می‌دادند و پس از شهادت نصرالله شعاع موشک‌های حزب الله بیش از ۵۰ کیلومتری این رژیم را در اهداف آتش خود قرار داده، گویای پیشروی مقاومت در این جبهه است.
استراتژی که «نعیم قاسم» از رهبران حزب‌الله آن را از اهداف سید حسن نصرالله معرفی کرد که با وجود شهادت وی از سوی حزب‌الله در حال اجراست و شعاع این موشک‌ها بعد از فراری دادن شهرک‌نشینان صهیونیست از شمال سرزمین‌های اشغالی به حیفا در ۵۰ کیلومتری این سرزمین‌ها رسیده است.
درواقع اسرائیل هر روز بعد از عملیات طوفان الاقصی آسیب‌پذیرتر می‌شود و برای پوشاندن بازدارندگی از دست رفته دست به ترور می‌زند.
این درحالی است که همه فرماندهان و رهبران مقاومت در آرزوی شهادت و با اندیشیدن به این مسیر جانشینان خود را به طور زنجیروار انتخاب کرده و با این شبکه‌سازی، برنامه و راهبرد کلی مقاومت ادامه می‌یابد و عرصه نبرد با صهیونیست‌ها هیچگاه خالی نخواهد ماند‌. محور مقاومت به خوبی از اهداف صهیونیست‌ها در ترور فرماندهان خود آگاه است.
چه اینکه سخنرانی‌های نعیم قاسم این روزها یادآور سخنان با صلاوت و وحشت‌آفرین سید حسن نصرالله برای صهیونیست‌هاست.
از همین نظرگاه است که رسانه «رای الیوم» می‌نویسد: «شیخ نعیم قاسم به سبک شهید سید حسن نصرالله، اسرائیلی‌ها را خطاب قرار داد و از روش شهید سید حسن نصرالله برای ایجاد و تداوم نگرانی در میان اشغالگران استفاده کرد. شیخ نعیم قاسم از صلابت حزب‌الله با وجود حملات شدید به آن سخن راند و اعلام کرد که حزب الله عافیت میدانی و توان خود را احیا کرده است.»
در همین راستا، شیخ نعیم قاسم ضمن اطمینان بخشی به پایگاه مردمی مقاومت و اینکه جای همه فرماندهان شهید پر شده و جایگزینی قرار داده شده است از قوی بودن حزب‌الله با وجود ضربات شدید سخن گفت که اوضاع میدانی نیز گواه آن است.
حالا حزب الله به طور آشکارا مطرح می‌کند حیفا را چون شمال سرزمین‌های اشغالی شامل «کریات شمونه» و «المطله» به جهنمی تاریک برای صهیونیست‌ها تبدیل خواهد کرد.
در غزه نیز به نظر می‌رسد «محمد السنوار» ، برادر یحیی الاسنوار که جانشین احتمالی وی خطاب می‌شود در این عرصه اقدامات برادر شهید خود را ادامه خواهد داد. گفته می‌شود همانطور که یحیی السنوار بعد از شهید هنیه هم در سیاست و هم در میدان تاکید بیشتری بر نابودی رژیم داشت، محمد السنوار نیز مصمم‌تر و به طور شدید و قوی‌تری آرمان آزادی فلسطین با نابودی رژیم صهیونیستی را پی خواهد گرفت.
محمد السنوار از رهبران میدانی و تاثیرگذار حماس به شمار می‌رود که همواره یا فرمانده اصلی بوده یا یکی از فرماندهان در نبرد با صهیونیست‌ها بوده است و از عملیات طوفان الاقصی تا به امروز در کنار برادرش در صف مقدم مبارزه با رژیم صهیونی تلاش کرده است.
تحولات میدانی در معادلات فلسطین نشان داده که هر چقدر رژیم تل‌آویو در ترور و حذف سازمان یافته فرماندهان و رهبران مقاومت اصرار می‌ورزد تغییرات نبرد علیه این رژیم با شدت بیشتری دنبال و اسرائیل ضربه‌پذیری بیشتری می‌یابد؛ چراکه راهبرد مقاومت عقب‌نشینی در برابر صهیونیست‌ها نیست و هر تهاجم با حمله بیشتر و اثربخش‌تری پاسخ داده می‌شود و با هر ترور جنگ فرسایشی مقاومت علیه صهیونیست‌ها یک گام و مرحله به پیش می‌افتد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه