logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

تأسیس مراکز ویژه جهت حضور زنان در سیاست‌گذاری‌ها

تأسیس مراکز ویژه جهت حضور زنان در سیاست‌گذاری‌ها
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با تاکید بر تاسیس مراکز رشد بانوان گفت: زنان باید در سیاست‌گذاری‌ها و تصمیم‌گیری‌ها حضور بیشتری داشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛زهرا بهروزآذر، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، از نمایشگاه قرار هفتم واقع در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) بازدید کرد و در جریان آخرین دستاوردهای علمی و فناورانه این مجموعه قرار گرفت.

 

معاون رئیس‌جمهور در این بازدید بر اهمیت کاهش فاصلهٔ علم و عمل تأکید کرد و گفت: «شناخت مسأله، گام اول است، باید مسائل را از ابعاد مختلف نگاه کرد و بررسی کرد و راه‌حل‌های متخلف را شناسایی کرد، اما مؤثرترین راه‌حل‌ها را باید از طریق گفتگو و وفاق ملی پیدا نمود.»

 

وی همچنین به ضرورت تأسیس مراکز رشد بانوان اشاره کرد و گفت: "زنان نیمی از سرمایهٔ فکری، تخصصی و انسانی کشور هستند و باید در سیاست‌گذاری‌ها و تصمیم‌گیری‌ها حضور بیشتری داشته باشند. از این رو توسعهٔ مراکزی که منجر به افزایش حضور زنان در عرصه‌های مختلف شود، الویت بالایی دارد»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه