logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

فردا؛ دیدار رئیس‌جمهور و پوتین در حاشیه اجلاس سران بریکس

فردا؛ دیدار رئیس‌جمهور و پوتین در حاشیه اجلاس سران بریکس
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از دیدار مسعود پزشکیان با روسای جمهور روسیه، چین، آفریقای جنوبی و برخی دیگر از کشورهای در حاشیه اجلاس سران بریکس در کازان روسیه خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص اجلاس سران بریکس که که رئیس جمهور برای شرکت در آن به روسیه سفر کرده است، گفت: این اولین نشست سران بریکس است که ما به عنوان عضو رسمی در آن شرکت می‌کنیم.

وی ادامه داد: بریکس به تدریج به یک قطب جدید جهانی تبدیل می‌شود، همچنین کشورهای عضو بریکس در حال تدوین و تنظیم سازوکارها و شیوه‌هایی هستند که دنیا را از انحصار غرب نجات دهد.

عراقچی تصریح کرد: این سازوکارها هم در حوزه‌های سیاسی و امنیتی و هم در حوزه‌های اقتصادی  و مالی است. ضمنا در حوزه اقتصادی بریکس اقدام به تشکیل بانک توسعه نوین کرده است.

وی با بیان اینکه بریکس جاذبه‌های خودش را پیدا کرده و اکنون حدود ۳۰ کشور مایل به پیوستن به بریکس هستند، گفت: در این اجلاس تصمیم بر این است که ده کشور دیگر به عنوان شریک به مجموعه بریکس افزوده شوند.

عراقچی همچنین به دیدارهای رئیس جمهور در حاشیه اجلاس سران بریکس در کازان روسیه اشاره کرد و افزود: فردا پزشکیان با روسای جمهور روسیه، چین، آفریقای جنوبی و برخی دیگر از کشورهای دیدار خواهند کرد.

وی همچنین تصریح کرد: بحث غزه و لبنان بخشی از رایزنی‌های اجلاس سران و بخش‌های از سند پایانی خواهد بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه