logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

با اعلام ضیائیان؛؛

برف و باران در استانهای کشور/ خروج سامانه بارشی از کشور در روز شنبه

برف و باران در استانهای کشور/ خروج سامانه بارشی از کشور در روز شنبه
رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی امروز پنجشنبه سوم آبان ماه از بارش برف و باران در مناطقی از کشور خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از برف و باران در مناطقی از کشور خبر داد و در مورد آخرین وضعیت شرایط هوای کشور با بیان اینکه براساس پیش‌بینی کلی و بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری امروز پنجشنبه سوم آبان ماه در استانهای ساحلی دریای خزر، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز، مناطقی از شمال غرب، جنوب غرب، جنوب شرق، شمال شرق و مرکز کشور ابرناکی، رگبار باران، گاهی رعد و برق، وزش باد شدید و در ارتفاعات و مناطق سردسیر برف پیش بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه جمعه (چهارم آبان) ابرناکی در نوار غربی کاهش می‌یابد و گستره فعالیت سامانه بارشی سواحل دریای خزر، شمال شرق، مناطقی از شرق و مرکز کشور است که سبب بارش باران و در مناطق سردسیر و ارتفاعات بارش برف همراه با کاهش دما در این مناطق می‌شود گفت: جمعه نیز  در مناطقی از مرکز و شرق کشور وزش باد شدید و خیزش گردوخاک پیش بینی می‌شود.

وی  ادامه داد: لازم به ذکر است امروز سوم آبان ماه در کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، شمال و مرکز فارس و فردا (چهارم آبان) در گلستان، خراسان شمالی و خراسان رضوی بارش شدت بیشتری خواهد داشت و شنبه (۵ آبان) سامانه بارشی از کشور خارج می‌شود و طی این روز در سواحل دریای خزر و شمال غرب افزایش موقتی دما رخ می دهد. همچنین از اواخر وقت شنبه با نفوذ جریانات شمالی به غرب سواحل دریای خزر بارش و کاهش دما در گیلان و اردبیل آغاز می‌شود.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی ادامه داد: همچنین در ارتفاعات زاگرس مرکزی واقع در جنوب غرب کشور افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می‌رود. یکشنبه (۵ آبان) در نوار شمالی کشور بارش باران و برف و وزش باد رخ خواهد داد و طی این روز در شمال شرق و شرق کشور وزش باد شدید و کاهش نسبی دما رخ می‌دهد.

وی افزود: دوشنبه (۷ آبان) در سواحل دریای خزر و شمال شرق بارش پراکنده پیش بینی می‌شود  امروز و فردا (۳ و ۴ آبان ماه) خلیج فارس و در سواحل دریای خزر و یکشنبه (۶ آبان) دریای خزر مواج است. این در حالیست که امروز در شمال خلیج فارس رگبار و رعد و برق خواهیم داشت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه