logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

شی جین‌پینگ در اجلاس بریکس عنوان کرد؛

پکن آتش‌بس در غزه و جلوگیری از گسترش جنگ به لبنان را خواستار شد

پکن آتش‌بس در غزه و جلوگیری از گسترش جنگ به لبنان را خواستار شد
رئیس‌جمهور چین در روز پایانی نشست سران گروه «بریکس» بر پیشبرد آتش‌بس جامع در نوار غزه و جلوگیری از گسترش جنگ به لبنان تأکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راشاتودی، «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین در روز پایانی نشست ۳ روزه سران «بریکس» در کازان روسیه خواستار پیشبرد آتش‌بس همه‌جانبه در نوار غزه و جلوگیری از گسترش جنگ به لنبان شد.

وی همچنین بر لزوم آرام کردن اوضاع در اوکراین در اسرع وقت و پیشنهاد راهی برای حل این بحران تاکید کرد.

به گفته شیء جین‌پینگ «کشورهای بریکس باید یک نیروی تثبیت کننده برای حفظ صلح، مدیریت امنیت جهانی و حل مسائل مهم باشند.»

نخستین روز شانزدهمین اجلاس سران گروه «بریکس» روز سه‌شنبه در شهر کازان روسیه آغاز شد و به مدت ۳ روز تا ۲۴ اکتبر (روز پنج‌شنبه) ادامه خواهد داشت.

رسانه‌های روسی با انتشار تصاویری از ورود سران کشورهای مختلف اعلام کردند که ۳۶ کشور در این اجلاس از جمله ۲۲ کشور در سطح ریاست‌جمهوری و رؤسای ۶ سازمان بین‌المللی در این اجلاس شرکت کردند.

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران نیز در این اجلاس شرکت کرده است.

طبق برنامه‌ریزی انجام شده نتایج ریاست روسیه بر این گروه بررسی خواهد شد که در این زمان ۱۰ کشور از جمله سه کشور عربی به این گروه اضافه شدند.

این نشست نخستین نشست پس از پیوستن ۵ کشور جدید به بریکس در سال ۲۰۲۴ است.

به نوشته اسپوتنیک، روسیه در سال جاری میلادی ریاست گروه بریکس را بر عهده دارد و در دوران ریاست مسکو ۳ موضوع در اولویت قرار دارد؛ سیاست، امنیت و همکاری در زمینه تبادلات اقتصادی، مالی، انسان‌دوستانه و فرهنگی.

افزون بر این در ماه‌های گذشته مسکو برای ارتقای شیوه‌های عملی همکاری بین کشورهای عضو بریکس، بیش از ۲۰۰ رویداد اجتماعی، اقتصادی و سیاسی را برگزار کرده است.

شرکت‌کنندگان در این اجلاس پیش‌بینی می‌کنند که ایجاد سکوی پرداختی دیجیتال بریکس که به آن «پل بریکس» مشهور است بررسی شود و همچنین شیوه‌های افزایش تبادلات تجاری با ارزهای ملی.

گروه بریکس در سال ۲۰۰۶ از سوی برزیل، روسیه، هند و چین تأسیس شد و آفریقای جنوبی هم در سال ۲۰۱۱ به آن ملحق شد. در ژانویه ۲۰۲۴، مصر، ایران، امارات متحده عربی، عربستان سعودی و اتیوپی اعضای جدید این گروه شدند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه