logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با رئیس فدراسیون؛

جلسه فنی تیم ملی دوچرخه‌سواری با حضور ویگینز برگزار شد

جلسه فنی تیم ملی دوچرخه‌سواری با حضور ویگینز برگزار شد
رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری در جلسه فنی تیم ملی با حضور جاناتان ویگینز سرمربی بلژیکی، به بررسی آخرین وضعیت آمادگی ملی‌پوشان پرداخت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از روابط عمومی فدراسیون دوچرخه‌سواری، در جلسه فنی تیم ملی دوچرخه سواری که به صورت آنلاین و با حضور رسول اسدی رئیس فدراسیون، جاناتان ویگینز سرمربی بلژیکی، محمود وفایی مدیر تیم‌های ملی و علی عبدل‌زاده سرپرست روابط بین‌الملل برگزار شد، آخرین وضعیت آمادگی ۱۳ دوچرخه‌سوار ملی‌پوش در دو رده سنی جوانان و بزرگسالان، زنان و مردان مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه که به صورت آنلاین برگزار شد، جاناتان ویگینز سرمربی بلژیکی تیم ملی، گزارشی جامع از روند تمرینات ملی‌پوشان ارائه کرد.

رسول اسدی رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری نیز ضمن قدردانی از زحمات کادر فنی و ملی‌پوشان، بر اهمیت برگزاری این جلسات برای ارزیابی دقیق روند تمرینات و رفع نواقص احتمالی تاکید کرد.

وی همچنین اطمینان داد که فدراسیون از هیچ تلاشی برای فراهم آوردن امکانات و شرایط مناسب برای تمرینات و مسابقات تیم ملی، دریغ نخواهد کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه