logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در بازدید فرمانده و سایر مسئولان سپاه تهران از ستاد مدیریت بحران شهرداری تهران تاکید شد

افزایش هم‌افزایی‌ برای مدیریت‌ بحران تهران

افزایش هم‌افزایی‌ برای مدیریت‌ بحران تهران
در جریان بازدید و بررسی فرمانده سپاه تهران بزرگ از توانمندی‌های ستاد مدیریت بحران شهرداری تهران بر تعامل و هم افزایی هرچه بیشتر بسیج و سپاه و سایر دستگاه‌های مسئول شهر تهران در کنترل و پیشگیری از بحران‌های طبیعی و غیرطبیعی‌ تاکید شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در جریان بازدید و بررسی فرمانده سپاه تهران بزرگ از توانمندی‌های ستاد مدیریت بحران شهرداری تهران بر تعامل و هم افزایی هرچه بیشتر بسیج و سپاه و سایر دستگاه‌های مسئول شهر تهران در کنترل و پیشگیری از بحران‌های طبیعی و غیرطبیعی‌ تاکید شد.

 

در این دیدار که سردار حسن‌زاده فرمانده سپاه تهران بزرگ، جمعی از فرماندهان نواحی و قرارگاه‌های امنیتی حضور داشتند، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ستاد بحران مدیریت شهرداری تهران مورد بازدید و بررسی قرار گرفت.

 

سردار حسن‌زاده در این جلسه ضمن قدردانی از زحمات و ابتکارات‌ مدیریت‌ و کارکنان ستاد مدیریت‌ بحران شهرداری تهران بر لزوم تشکیل جلسات بیشتر برای هماهنگی و همکاری بسیج و شهرداری تاکید کرد: ما از تمام‌ظرفیت خود برای کمک به پیشگیری و مدیریت و کنترل بحران در حوادث مختلف طبیعی و ... در پایتخت استفاده خواهیم کرد و تاکید داریم در شرایط خاص این توانمندی‌ و ظرفیت‌ها باید متمرکز،مکمل و هم‌افزا شود.

 

وی گفت: همه ما باید برای کمک‌به مردم و حل مشکلات آنها در حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله و حوادث غیرطبیعی در آمادگی بالا باشیم و به همین دلیل ضرورت‌ دارد جلسات و همکاری‌های فیمابین‌ در سطوح مختلف کارشناسی و مدیریتی افزایش یافته و هماهنگی‌ها به بالاترین سطح برسد.

 

تشریح ظرفیت‌های جدید ایجاد شده برای کنترل‌ و مدیریت‌ بحران در پایتخت

 

علی نصیری، رئیس ستاد مدیریت بحران شهرداری تهران نیز در این جلسه بر تعامل هرچه بیشتر و دقیق‌تر بین‌ بسیج و سپاه و مدیریت بحران شهر تهران تاکید کرد.

 

وی با تشریح ظرفیت‌های جدید ایجاد شده برای کنترل‌ و مدیریت‌ بحران در پایتخت، اظهار داشت: بسیج و سپاه به عنوان یک‌نیروی سازماندهی شده و آموزش دیده از ظرفیت بالایی برای همکاری و مدیریت بحران برخوردارند‌.

 

نصیری تصریح کرد: بسیج و گروه‌های جهادی در هر بحرانی از جمله زلزله کرمانشاه و سیل امام‌زاده داوود و ... حضور موثر داشتند و ما تاکید داریم این توانمندی باید مورد توجه و استفاده بیشتر قرار گیرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه