logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رویتر گزارش داد؛

پیشتازی حزب لیبرال دموکرات ازبکستان در انتخابات پارلمانی

پیشتازی حزب لیبرال دموکرات ازبکستان در انتخابات پارلمانی
کمیسیون انتخابات ازبکستان اعلام کرد: حزب لیبرال دموکرات، به رهبری شوکت میرضیایف رئیس جمهور این کشور در انتخابات پارلمانی پیشتاز است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری رویترز، کمیسیون مرکزی انتخابات ازبکستان روز دوشنبه اعلام کرد: حزب لیبرال دموکرات ازبکستان با کسب ۴۲.۷ درصد آرا در انتخابات روز یکشنبه ۶۴ کرسی از ۱۵۰ کرسی پارلمان ازبکستان را به دست آورده است.

حزب دموکرات احیای ملی ۲۹ کرسی، حزب سوسیال دموکرات عدالت ۲۱ کرسی، حزب دموکراتیک خلق ۲۰ کرسی و حزب محیط زیست ۱۶ کرسی به دست آوردند.

انتخابات ازبکستان ۲۷ اکتبر (۶ آبان) برگزار شد. احزاب مخالف دولت حاکم ازبکستان در این انتخابات حضور پررنگی نداشتند و کارشناسان معتقدند با وجود برخی تغییرات پس از اصلاح قانون اساسی، مجلس قانون‌گذاری با شوکت میرضیایف رئیس جمهور ازبکستان هم‌سو خواهد بود.

میرضیایف از سال ۲۰۱۶ پرجمعیت‌ترین کشور آسیای مرکزی را اداره می‌کند و از طریق اصلاحات اقتصادی و کاهش محدودیت‌های سخت‌گیرانه مقامات پیش از خود بر آزادی‌های سیاسی، مذهبی و رسانه‌ای، محبوبیت قابل توجهی را کسب کرده است.

مهم‌ترین اقدام اصلاحی در قانون اساسی ۲۰۲۳ انتقال به نظام انتخاباتی مختلط است که در آن تنها نیمی از ۱۵۰ نماینده با رای دادن به احزاب سیاسی انتخاب می‌شوند.

۷۵ نامزد دیگر به صورت انفرادی انتخاب خواهند شد، هرچند که همگی از سوی پنج حزب ثبت شده ازبکستان نامزد شده اند که هیچکدام مخالف میرضیایف نیستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه