logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رشد و شفافیت در عملکرد فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی

رشد و شفافیت در عملکرد فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی
در مجمع فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی، رشد و شفافیت در عملکرد این فدراسیون تایید شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در مجمع عمومی سالیانه فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی که با حضور مسئولین فدراسیون، روسای هیات‌های استانی، و اعضای کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران در سالن مرحوم فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد، اسبقیان، معاون وزیر ورزش و جوانان، به تأثیرات مثبت تلاش‌های مازیار ناظمی و تیم همراهش اشاره کرد و از عملکرد این فدراسیون تمجید کرد.

اسبقیان با قدردانی از زحمات ناظمی اظهار داشت که گزارش‌های حسابرسی حاکی از کاهش مشکلات و شفافیت بیشتر در عملکرد فدراسیون است. وی افزود: "آثار مثبت این تلاش‌ها به‌وضوح در گزارش‌های حسابرس و بازرس فدراسیون قابل مشاهده است و این رشد و حرکت در فدراسیون کاملاً مشهود است."

در ادامه مجمع، انتخابات اعضای هیات رئیسه فدراسیون برگزار شد که طی آن کاظم پالیزدار به‌عنوان نایب رئیس، مهرناز جمالی و محمد توسلی‌کیا به‌عنوان خبرگان ورزشی زن و مرد، احمد بهاری به‌عنوان نماینده امور استان‌ها و رضا مقسومی به‌عنوان خزانه‌دار با رأی اعضای مجمع انتخاب شدند.

معاون وزیر ورزش همچنین خواستار پیگیری مشکلات سنوات گذشته با همکاری اداره کل حقوقی وزارت ورزش و جوانان شد و از مجمع درخواست کرد اختیارات لازم را به دکتر ناظمی بدهند تا هر گونه قصور احتمالی مسئولان پیشین بررسی شود. وی بر لزوم برگزاری مجامع سالیانه هیات‌های استانی با ارائه مستندات دقیق تأکید کرد و خواستار پیوست فرهنگی برای تمامی برنامه‌های فدراسیون شد تا به ارتقای ابعاد فرهنگی و اجتماعی این فعالیت‌ها کمک شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه