اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

کاظمی در حاشیه جلسه هیئت دولت:

توزیع شیر در مدارس در بودجه ۱۴۰۴ دیده شده است

توزیع شیر در مدارس در بودجه  ۱۴۰۴ دیده شده است
وزیر آموزش وپرورش تاکید کرد: در تبصره های لایحه بودجه ۱۴۰۴ موضوع توزیع شیر در مدارس با دستور رئیس جمهور دیده شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا کاظمی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران، بیان کرد: در خصوص توزیع شیر در مدارس دکتر پزشکیان دستور دادند که در بودجه امسال هم گنجانده شود. اگرچه در بودجه ۱۴۰۳ وجود نداشت، اما یک دستوری از سوی رئیس جمهور گرفتیم. اگر منابع آن تامین شود، طبیعتا آن را دنبال کرده و اجرا می کنیم. اما تلاش کردیم تا در بودجه ۱۴۰۴ این امر محقق شود. در تبصره های بودجه ۱۴۰۴ این موضوع دیده شده است. در تلاش هستیم به عنوان یک برنامه پایدار در آموزش و پرورش کشور دیده شود.

وی در ادامه در پاسخ به پرسشی در خصوص اینکه شکایت داوطلبان کد ۶ دانشگاه فرهنگیان به کجا رسید، اظهار کرد: اعتراضات در فرآیند خود رسیدگی می شود. به هر حال زمان لازم دارد. آمار  شرکت کنندگان بالا است. اعتراضات کد ۶ معمولا به مصاحبه ها باز می گردد در مصاحبه ها نیز خطا کم است. به دلیل اینکه یک فرآیندی است که ارزیابان متعددی بررسی کرده و نمره می‌دهند. افرادی که فاصله زیادی دارند احتمالا خطا و اشتباه بسیار پایین است. در مورد آنهایی که ممکن است نمره آنان در مرز باشد ممکن بررسی صورت گیرد.. اما به هر حال ظرفیت  ها تکمیل است و در خصوص اعتراضات کد ۶ کار جدی نمی توان انجام داد.

وی تاکید کرد: رسیدگی می شود اما مصاحبه انجام شده است.  اینکه دوباره فرآیند مصاحبه برای ۳۰ الی ۴۰ هزار آدم بازبینی شود، شدنی نیست. باید یکجا اعتماد کرد و کار را متوقف کرد. اگر دوباره یک تیم دیگر مصاحبه کرده و بازهم بگویند مااعتراض داریم این سیکل تکرار می شود.

وی در ادامه در پاسخ به این پرسش که پاداش پایان خدمت بازنشستگان ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ چه زمانی پرداخت می شود، بیان کرد: پیگیر این موضوع هستیم. ان شاءالله هر وقت به نتیجه برسد به معلمان اطلاع داده خواهد شد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره علت اخراج  ۳۵ دانشجو از دانشگاه شهید رجایی اخراج ، بیان کرد: اسامی آنان ارائه شود تا رسیدگی کنیم.  شورا وجود دارد و به پرونده ها رسیدگی می شود. اما تاکنون کسی به من اعتراضی در این خصوص منعکس نکرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه