logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تفاهم وزارتخانه‌های کار و بهداشت درباره روابط مالی فی‌مابین


تفاهم وزارتخانه‌های کار و بهداشت درباره روابط مالی فی‌مابین
وزاری کار و بهداشت درباره پرداخت بدهی‌های دولت به تامین اجتماعی و پرداخت منظم سازمان تامین اجتماعی به بیمارستان‌های دولتی تفاهمنامه‌ای منعقد می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در حاشیه نشست وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با شماری از سردبیران رسانه‌های سراسری، «احمد میدری» از گفت‌وگو با وزیر بهداشت درباره مصوبه اخیر دولت (واریز ۲۷/۹ سهم درمان) خبر داد.

به گزارش روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی میدری گفت: مصوبه اخیر دولت بر اساس پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه نهایی شده بود و وزارت بهداشت در پیشنهاد آن هیچ نقشی نداشت.

او درباره روند تصویب این مصوبه گفت: پیشنهاد مذکور در تبصره‌های بودجه آمده بود اما با توضیحاتی که در دولت ارایه کردیم از متن بودجه حذف شد.

میدری تصریح کرد: با دکتر ظفرقندی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توافق کردیم که برای پرداخت مطالبات دولت به تامین اجتماعی تلاش کنیم. همچنین تفاهم‌نامه‌ای در مورد پرداخت منظم سازمان تامین اجتماعی به بیمارستان‌های تحت پوشش وزارت بهداشت در دست انعقاد است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه