logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دستور مقام معظم رهبری برای تداوم طرح جهش تولید در دیمزارها+سند

دستور مقام معظم رهبری برای تداوم طرح جهش تولید در دیمزارها+سند
رهبر معظم انقلاب در پیامی از زحمات دست‌اندرکاران اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها تقدیر کردند و دستور به تداوم این طرح، دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از دریافت گزارشی از عملکرد چهار ساله اجرای طرح جهش تولید در دیم‌زارها از سوی وزیر جهاد کشاورزی و رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، از زحمات دست‌اندرکاران اجرای این طرح تقدیر کردند.

هامش رهبر معظم انقلاب بر گزارش وزیر جهاد کشاورزی و رئیس ستاد اجرایی فرمان امام بدین شرح است:

«بحمدلله طرح به خوبی جواب داده است، بنابراین مقتضی است، ادامه یابد. از زحمات دست‌اندرکاران تشکر کنید.»

بر اساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی در این گزارش آمده است؛ با اجرای طرح در 5.2 میلیون هکتار از اراضی دیم کشور، بیش از 22 هزار روستا در  25 استان کشور تحت پوشش قرار گرفته و زمینه مشارکت 510 هزار کشاورز فراهم شده است.

در بخش دیگری از گزارش تصریح شده است؛ نفوذ دانش در مزارع، بیمه محصولات به منظور کاهش ریسک محیطی در دیم‌زارها، پرداخت 847 میلیارد تومان تسهیلات برای خرید ادوات کشاورزی، اختصاص 1100 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح، نظارت بر اجرای طرح از طریق بکارگیری بیش از ٥ هزار نفر از کارشناسان و مروجین از نتایج طرح است.

پرداخت بیش از 2300 میلیارد تومان غرامت به دیم‌کاران، تولید 16 میلیون تن انواع محصولات کشاورزی و به طور میانگین افزایش 25 درصدی بهره‌وری در عملیات زراعی از دیگر بخش‌های مهم این گزارش عملکرد چهار ساله است.

گفتنی است؛ طرح جهش تولید در دیم‌زارها به پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی و با حمایت و سرمایه‌گذاری ستاد اجرایی فرمان امام از پاییز 1399 با هدف توسعه کشاورزی دیم در سطح و حجم، همراه با افزایش بهره‌وری آغاز و مرحله نخست اجرای آن تا پاییز 1404 ادامه دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه