logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با تأکید بر ادامه همراهی؛

استعفای رئیس انجمن سپک‌تاکرا/ آزاد: درگیر کراس‌فیت هستم

استعفای رئیس انجمن سپک‌تاکرا/ آزاد: درگیر کراس‌فیت هستم
رئیس انجمن سپک تاکرا با اشاره به استعفا از ریاست این انجمن، تاکید کرد که همچنان در کنار این رشته حضور خواهد داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ سهراب آزاد رئیس انجمن سپک تاکرا گفت: رشته سپک تاکرا بعد از حضور 15 ساله‌ام و تمامی اتفاقات مثبت و با توجه به اینکه بازی‌های آسیایی ناگویا را در پیش داریم، نیازمند یک خون تازه و فردی است تا امور را پیگیری کند.

وی ادامه داد: این رشته با کمک  پیشکسوتان، فدراسیون انجمن‌های ورزشی، هیئت‌های استانی،کادرفنی، مربیان سازنده و ورزشکاران امروز جایگاه خوبی دارد که امیدواریم این جایگاه  به کسب مدال در بازی‌های آسیایی ختم  شود.

رئیس انجمن سپک تاکرا با اشاره به استعفا از ریاست انجمن سپک تاکرا اظهار داشت: با توجه به مسئولیتم در رشته کراسفیت که به صورت میلیونی جوان‌های متعددی را در کشور جذب کردیم از انجمن سپک تاکرا استعفا دادم تا بتوانم به امور با توان بیشتری ادامه دهم، اما همچنان و با وجود استعفا در کنار سبک سپک تاکرا خواهم ماند.

آزاد خاطرنشان کرد: استعفایم از رشته سپک تاکرا به معنای خداحافظی نیست و با توجه به جایگاه و کرسی که در فدراسیون جهانی سپک تاکرا دارم، قول حمایت دو چندان از این رشته در  فدراسیون جهانی و کنفدراسیون آسیا در زمینه اعزام‌ها و میزبانی را  تا زمانی که در این رشته حضور دارم، اعلام می‌کنم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه