اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس دیوان عالی کشور مطحر کرد:

لزوم جلوگیری از گردش باطل پرونده در دستگاه قضایی

لزوم جلوگیری از گردش باطل پرونده در دستگاه قضایی
رئیس دیوان عالی کشور گفت: دقت در رسیدگی‌ها و تسریع در آن اولویت کاری ما در دوره تحول دیوان عالی کشور است و علی‌رغم حجم پرونده‌ها، قضات دیوان نهایت تلاش و سعی خود را در اجرای عدالت به کار گرفته‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام محمد جعفر منتظری رئیس دیوان عالی کشور در ابتدای جلسه شورای معاونین دیوان عالی کشور اظهار کرد: امروز در دستگاه قضایی باید مراقبت ما از خودمان بسیار بیشتر باشد که لغزش نکنیم و خدای ناکرده در قیامت شرمنده امام و شهدا و مردم نباشیم، زیرا ما در مقابل مردم مسئول هستیم و باید عدالت را بدون مسامحه اجرا کنیم و فقط رضایت خداوند متعال را مد نظر داشته باشیم.

رئیس دیوان عالی کشور با اشاره به اعزام هیئت‌های بازرسی معاونت نظارت دیوان عالی کشور به حوزه‌های قضائی اظهار کرد: در این هیئت‌ها از قضات شعب مختلف دیوان عالی کشور استفاده شود تا در حین نظارت‌ها از تجارب قضات و پیشکسوت دیوان عالی کشور به بهترین وجه بهره‌مند شوند و حین نظارت میدانی اشکالات و ایرادات موجود مطرح و رفع شود.

منتظری در ادامه افزود: دقت در رسیدگی‌ها و تسریع در آن اولویت کاری ما در دوره تحول دیوان عالی کشور است و علی‌رغم حجم پرونده‌ها، قضات دیوان نهایت تلاش و سعی خود را در اجرای عدالت به کار گرفته‌اند و با دقت در رسیدگی به پرونده‌های ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری به گونه‌ای عمل شود که از اطاله دادرسی و گردش باطل پرونده در دستگاه قضایی جلوگیری شود.

در ادامه این جلسه رئیس دفتر و سایر معاونین به ارائه گزارش از عملکرد مجموعه‌های تحت مدیریت خود پرداختند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه