logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

ماموریت قالیباف به کمیسیون های مجلس برای گزارش تفریغ بودجه

ماموریت قالیباف به کمیسیون های مجلس برای گزارش تفریغ بودجه
رئیس مجلس شورای اسلامی به کمیسیون های تخصصی مجلس ماموریت داد تا گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ را بررسی دقیق کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز (سه شنبه ۲۲ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی پس از ارائه گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ از سوی رئیس دیوان محاسبات کشور اظهار کرد: اقدامات دیوان محاسبات باید پیشینی و پسینی باشد و مهم است که چه اقداماتی از سوی دیوان محاسبات اتفاق افتاده است که معاونت نظارت مجلس یک جلسه غیرعلنی در نظر گیرد تا رئیس دیوان محاسبات در آن جلسه توضیحاتی درباره اقداماتی که از سوی دیوان محاسبات در حوزه پسینی انجام شده است، به نمایندگان مجلس ارائه دهد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی متذکر شد: البته ذکر این نکته مهم است که یک زمان بود که ما گزارش تفریغ بودجه را بعد از ارائه بودجه دریافت می‌کردیم اما الان پیش از بررسی بودجه سال آینده، گزارش تفریغ بودجه را در اختیار داریم و الان گزارش‌های تفریغ بودجه به صورت دقیق و مرتبط در اختیار مجلس است.

 

قالیباف افزود: بر اساس قانون، گزارش تفریغ بودجه به کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ارجاع می‌شود و این کمیسیون مکلف است که آن را بررسی کند. همچنین احکامی که اشکالاتی دارد به کمیسیون‌های مختلف ارجاع می‌شود و آنان مکلف هستند که گزارش دقیقی را به صحن علنی مجلس ارائه دهند بر این اساس بخشی از پیگیری‌ها درباره گزارش تفریغ بودجه بر عهده مجلس و کمیسیون‌های تخصصی است.

 

رئیس مجلس درباره تعداد شرکت‌های زیان ده گفت: برای مثال در بحث شرکت‌ها مطرح شده بود که صرفاً ۱۷ شرکت زیان ده هستند که باید این موضوع دنبال و پیگیری شود چرا که عملاً تعداد شرکت‌های زیان ده بسیار بیشتر است.

وی گفت: درباره اوراق هم بعضاً می‌بینیم که برخی از اوراق‌ها در انتهای سال تورم ایجاد می‌کند و وصول هم نمی‌شود و فقط بانک‌ها آن را خریدار می‌کنند و با رقم درشت به سال بعد انتقال می‌یابد که وظیفه کمیسیون‌های مجلس آن است که این موارد را بررسی کنند و گزارش نهایی را ارائه دهند تا ما خارج از نوبت در صحن مجلس قرائت کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه