logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پروفسور عرفانی ۵ هزار جلد کتاب وقف دانشگاه کاشان کرد

پروفسور عرفانی ۵ هزار جلد کتاب وقف دانشگاه کاشان کرد
پروفسور شروین عرفانی فرزند مرحوم دکتر ابراهیم عرفانی حدود پنج هزار جلد کتاب و اسناد مربوط به کاشان و مشاهیر آن را به دانشگاه کاشان اهدا کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاشان حامی پروفسور عرفانی هدف از این اقدام را آشنایی محققان و پژوهشگران با مشاهیر، علما، ادبا و شخیصت های برجسته کاشان ذکر کرد و افزود: این آثار مربوط به گذشتگان است که باید علاوه بر معرفی این آثار در راستای حفظ و احیاء  این کتاب ها نیز کوشید.

وی به تاریخ چند هزار ساله کاشان اشاره کرد و اظهار داشت: کاشان قدیمی ترین شهر دنیاست که شخصیت های به نام و مشهور و درجه یک در زمینه های مختلف ادب، فرهنگ و هنر از این شهر پرورش یافته اند.

پروفسور عرفانی به پتانسیل های بالقوه دانشگاه کاشان در زمینه های مختلف فرش، نانو، انرژی اشاره کرد و افزود: این دانشگاه می تواند با برنامه ریزی و مدیریت صحیح حتی از دانشگاه های مطرح کشور نیز پیشی گیرد.

وی ابراز امیدواری کرد با ارائه این آثار در دانشگاه کاشان زمینه تبادل محققان و علاقمندان تاریخ ایران و کاشان از اقصی نقاط دنیا به این دانشگاه را فراهم گردد.

کاشان شناسی 21 پروفسور عرفانی 5 هزار جلد کتاب وقف دانشگاه کاشان کرد

استاد عاطفی نیز در این نشست به تاریخچه ای از فعالیت پروفسور شروین عرفانی اشاره کرد و افزود: پروفسور عرفانی  از بازماندگان خاندان محترم نراقی و کاشانی الاصل می باشد و استاد رشته ریاضیات  کشور کاناداست که  آثار نویسندگان و مشاهیر کاشانی را جمع آوری نموده و برای استفاده اعم دانشجویان و محققان به دانشگاه کاشان وقف کرده است.

وی حفظ این آثار را لازم دانست و افزود: این آثار در کتابخانه کاشان شناسی به نام دکتر ابراهیم عرفانی نگهداری و در اختیار محققان قرار می گیرد.

رئیس دانشگاه کاشان نیز در این نشست به سابقه ۴۰ ساله این دانشگاه اشاره کرد و گفت: بر اساس تدوین سند چشم انداز ۱۴۰۴، دانشگاه کاشان باید در ردیف پنج دانشگاه برتر ایران قرار گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , کاشان حامی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه