logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

وزارت نفت به وظایف خود در تولید و تحویل سوخت مایع نیروگاهی عمل کرده است

وزارت نفت به وظایف خود در تولید و تحویل سوخت مایع نیروگاهی عمل کرده است
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از رشد ۹۸ درصدی تحویل سوخت مایع نیروگاهی در ۲۲ روزه ابتدایی آبان امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال خبر داد و گفت: وزارت نفت به تمامی وظایف خود در زمینه تولید و تحویل سوخت نیروگاهی در موعد مقرر عمل کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کرامت ویس‌کرمی در  یک گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار کرد: در ۳۱ روز شهریور امسال مقدار تحویل نفت‌گاز نیروگاهی نسبت به سال ۱۴۰۲، ۳۰ درصد افزایشی بوده است؛‌ یعنی در شهریور سال ۱۴۰۳ به طور میانگین روزانه ۲۱ میلیون لیتر نفت‌گاز به نیروگاه‌ها تحویل شده است که این عدد در سال ۱۴۰۲، ۱۶ میلیون لیتر بوده است.

وی افزود: همچنین در این ایام، به طور میانگین روزانه ۲۴ میلیون لیتر نفت کوره به نیروگاه‌های کشور تحویل شده است که این عدد در سال گذشته (۱۴۰۲) با ۱۳.۵ میلیون لیتر تحویل روزانه، ۷۴ درصد افزایش یافته است؛ بنابراین در مجموع در شهریور ۱۴۰۳، مجموع سوخت مایع نسبت به پارسال ۵۰ درصد افزایش تحویل را نشان می‌دهد.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران تأکید کرد: در مهر سال ۱۴۰۳، مقدار تحویل نفت‌گاز نسبت به مهر سال ۱۴۰۲ برابر بوده، اما مقدار نفت‌کوره تحویلی، ۷۹ درصد افزایش یافته است،

ویس‌کرمی با اشاره به اینکه در ۲۲ روز آبان ۱۴۰۳، با تحویل میانگین روزانه ۴۲ میلیون لیتر نفت‌گاز به نیروگاه‌های کشور که این عدد در سال گذشته ۱۹.۷ میلیون لیتر بوده است، ۱۱۳ درصد نفت‌گاز بیشتری در مقایسه با مدت مشابه پارسال تحویل دادیم، افزود: در نفت کوره نیز ۷۶ درصد افزایش تحویل داشتیم؛ در مجموع در ۲۲ روز آبان ۹۸ درصد سوخت مایع بیشتری تحویل نیروگاه‌های کشور شده است.

وی با تأکید بر اینکه کسر ذخایر سوخت در نیروگاه‌ها تابعی چند وجهی است که بستگی به عوامل متعددی از جمله تولید گاز و مصرف سوخت معادل دارد، گفت: مصرف نیز در بخش‌های مختلف از جمله برق و گاز باید در نظر گرفته شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران تصریح کرد: یکی از دلایل کاهش سطح ذخایر نیروگاهی از شهریور تاکنون، سرمای زودرس پاییز امسال نسبت به مدت مشابه پارسال با کاهش ۳.۸ درجه‌ سانتیگرادی دما بوده است که به دنبال آن مصرف خانگی، تجاری و صنایع عمده بالاتر رفته است و به همین مقدار سهم سوخت نیروگاه‌ها کاهش یافته است.

ویس‌کرمی همچنین موضوع به تعویق افتادن تعمیرات پالایشگاه‌های گازی و نفتی از نیمه نخست سال به پائیز امسال را مطرح کرد و گفت: این تعمیرات که باید در ۵ ماه نخست سال انجام می‌شد،‌ به شهریور، مهر و آبان موکول شده است؛ بنابراین تمهیداتی اندیشیدیم که زمان تعمیرات را کاهش دهیم و با ریسک به ماه‌های پایانی سال منتقل کنیم،‌ اما در همین شرایط، مقدار تولید فرآورده‌های نفتی شامل نفت‌گاز و نفت‌کوره، روزانه ۵ و ۶ میلیون لیتر افزوده شده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه