logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

افتتاح کورت های اسکواش سپیدار با حضور مسئولین و ملی پوشان؛

عزیزی پور: اميدوارم اسكواش ديده شود/ ولی وند: سعی می كنيم قطب ورزش راكتی باشيم

عزیزی پور: اميدوارم اسكواش ديده شود/ ولی وند: سعی می كنيم قطب ورزش راكتی باشيم
کورت های اسکواش سپیدار با حضور عزیزی پور، جوادی و ولي وند زماني افتتاح شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم افتتاح زمين هاي اسكواش مجموعه سپيدار توسط امير عزيزي پور رئيس فدراسيون اسكواش و امیر ولي وند زماني فرمانده دانشگاه فرماندهي و ستاد ارتش و با حضور علی جوادی رئیس اداره کل ورزش و جوانان استان تهران و جمعی از ملی پوشان اسکواش برگزار شد.

جوادی: امیر ولی وند اجتماعی سازی ازتش را آغاز کردند

در این مراسم جوادی ابتدا پشت تریبون رفت در ابتدا با اشاره به افتتاح زمينهاي ورزشي در سال جاری اظهار داشت: دانشگاه افسری در دوسال اخیر زیرساختهایی را توسعه داده که صرفا برای دانشجویان و کادر ارتش نیست. ورود به این مجموعه ها برای عموم آزاد است و قرار است میزبان رویدادهای محتلف را میزبان باشد. امیر ولی وند اجتماعی سازی ازتش را آغاز کردند. درحال حاضر این مکان که قبلا پادگان بوده و امروز قابل استفاده برای عموم مردم است. از این ظرفیت برای توسعه ورزش استفاده شده است.

وی در ادامه افزود: یکی از سیاست های ما این است که پروژه های تعریف شده را تکمیل کنیم و از ظرفیت های موجود در استان تهران استفاده کنیم.  بحث ورزش و مردم آغاز شده و اماکن ورزشی در اختیار مردم قرار می گیرد. امیدوارم سایر بخشهای دیگر که ظرفیت دارند، پای کار بیایند و زیرساخت های ورزشی با نگاه همگانی و قهرمانی استفاده کنند.

رئیس اداره کل ورزش و استان تهران درباره توسعه زیرساخت های ورزشی در استان تهران بیان کرد: استفاده از ظرفيت موجود در شهر تهران بر اساس سرمايه هاي دولتي و بخش هاي مختلف تهران در دستور کار ما قرار دارد. توسعه زير ساختها بايد بر دو قسم باشد؛ اول امكاناتي كه بر أساس ماموريت و وظايف ماست و پروژه هاي تعريف شده تكميل بشوند و دوم استفاده از ظرفيت هاي موجود استان تهران نظیر شهرداری،آموزش پرورش، يگانهاي انتظامي و نظامي و... ما زير ساختهاي ورزش در استان تهران را در دو بخش دولتي و ساير بخشها در حال ايجاد هستيم.

وی ادامه داد: در این مسیر شهرداري شهر قدس و رباط كريم همكاري كردند و آموزش و پرورش نيز اجازه داد تا اين اماكن ورزشي در اختيار كادر و مردم قرار بگیرد. و از ساير بخش ها و ارگان ها هم درخواست می کنیم اگر محدوديت ندارند و با نگاه همگاني و قهرماني، زیرساخت های خود را در بخش ورزش در اختیار مردم قرار دهند.  

رئیس اداره کل ورزش و جوانان استان تهران در پایان گفت: در دانشگاه افسري تيراندازي و جاده تندرستي تنيس و پدل افتاح شد اما شمال غرب همچنان به افتتاح كورت نياز دارد. مجموعه سپيدار براي عموم آزاد است. دانشگاه افسري مجموعه ورزشي هاي بسياري براي افتتاح در آينده نزدیک خواهد داشت.

عزیزی پور: اميدوارم اسكواش ديده شود

در ادامه امیر عزیزی پور رئیس فدراسیون اسکواش پشت تریبون رفت و گفت: از امير درخواست كرديم و ايشان موافقت كردند که در این مجموعه کورت اسکواش احداث شود. در اين مجموعه به روي مردم باز است. اينجا قبلا پادگان بوده و دانشكده اين مجموعه همچنان پابرجا است بايد از ايشان تشكر كرد.

وی افزود: زيرساخت اينجا ظرفيت ميزباني و اردو امكان برگزاري دارد و تمام ظرفيتها موجود است و ملي پوشان انشالله بتوانند از اين مجموعه استفاده كنند. ضمن صحبت با جوادي مدير كل ورزش تهران و  صفري سرپرست اسكواش تهران انشالله بهمن ماه مسابقه كشوري جايزه بزرگ در این مجموعه برگزار می شود.

عزیزی پور در پایان گفت: احداث اين كورت ها صفر تا صد توسط ارتش انجام شده و از كشورهاي مختلف به اين مجموعه بخاطر دانشگاه تردد مي شود و از همین رو اميدوارم اسكواش ديده شود. در این کورت ها قطعا ميزباني خواهيم داشت.

ولی وند: سعی می كنيم قطب ورزش راكتی باشيم 

امیر ولي وند فرمانده دانشگاه فرماندهي و ستاد ارتش نیز پشت تریبون رفت و گفت: در طول این مدت زیرساخت های خوبی برای ورزش ایجاد کردیم. مجموعه های تنيس پارسال، پدل ٦ ماه اول و اسكواش را امروز افتتاح كرديم. سعي مي كنيم در مناطق پاييني و مياني قطب ورزش راكتي باشيم  و دوست داريم عموم و با حداقل هزينه بیایند و از این امکانات استفاده کنند.

وی افزود: از عزيزي پور و جوادي تشكر ويژه مي كنم و اميدوارم بيشتر از گذشته اسكواش را با ارتش  عجیبن کنیم چراکه تحرك زيادی دارد.

فرمانده دانشگاه فرماندهي و ستاد ارتش در پایان گفت: نگاه درآمدزايي صرف نداريم  و ما آمادگي داريم به تيم ملي اسکواش كمک كنيم. در این مجموعه استخر و بدنسازي داريم هتل هم در حال ساخت است. با نظر مثبت فدراسیون بهمن ماه ميزبان جايزه بزرگ اسکواش خواهيم بود.

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه