logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

همایش «تامین مالی تولید؛ از بنگاه داری به بنگاه سازی»


همایش «تامین مالی تولید؛ از بنگاه داری به بنگاه سازی»
همایش «تامین مالی تولید؛ از بنگاه داری به بنگاه سازی» با حضور رئیس مجلس، وزیر اقتصاد و رییس کل بانک مرکزی به میزبانی بانک ملی ایران برگزار شد.‌

به گزارش راه دانا به نقل از  روابط عمومی بانک ملی ایران، در این همایش شخصیت های علمی،اساتید،صاحب نظران،فعالان اقتصادی و پولی و بانکی کشور،پژوهشگران، دانشجویان و علاقمندان به بررسی آسیب های بنگاه داری در نظام بانکی کشور و چگونگی تقویت روند بنگاه سازی توسط شبکه بانکی، می پردازند.

 

هدف از برگزاری همایش «تامین مالی تولید؛ از بنگاه‌ داری به بنگاه سازی» ،علاوه بر هم اندیشی و هم افزایی مسئولان،پژوهشگران و اساتید اقتصادی بررسی موضوع راهبردی خروج از بنگاه داری و ادامه روند بنگاه سازی و ارائه راهکارها و رهیافت های جدید در این مقوله است. 

 

در این همایش نقش نهادهای تامین مالی در توسعه تولید، ظرفیت های موجود در اقتصاد ملی با تاکید بر روش ها و ابزارهای نوین برای تامین مالی تولید، تکنولوژی های نوین در تسهیل تامین مالی و توسعه کسب و کارهای تولیدی، مدیریت نقدینگی و ناترازی مالی برای تامین مالی پایدار تولید مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. 

 

گفتنی است علاقمندان به این حوزه می توانند همایش «تامین مالی تولید؛ از بنگاه‌ داری به بنگاه سازی» را به صورت مستقیم از طریق کانال رسمی بانک ملی ایران به آدرس http://ble.ir/bankmelli1307 در پیام رسان« بله» دنبال کنند.

 

 

 

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه