اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

قدردانی ظریف از سیاستمداران عراقی

قدردانی ظریف از سیاستمداران عراقی
وزیر امور خارجه کشورمان از رویکرد سیاستمداران عراقی به ویژه حیدر العبادی در راستای تقویت انسجام ملی و همچنین گسترش همکاری‌های دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران و مقابله با تروریسم به عنوان دشمن مشترک دو کشور، قدردانی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، سید عمار حکیم رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق که به تهران سفر کرده امروز -دوشنبه- با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان ملاقات کرد.

ظریف در این دیدار، ایفای نقش هوشمندانه و سازنده علما، مراجع و رهبران مذهبی عراق را مایه افتخار دانست و از رویکرد سیاستمداران عراقی به ویژه حیدر العبادی در راستای تقویت انسجام ملی و همچنین گسترش همکاری‌های دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران و مقابله با تروریسم به عنوان دشمن مشترک دو کشور، قدردانی کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اجتماع بزرگ اربعین در کربلا به عنوان یک نماد وحدت بخش اسلامی و انسانی، لطف و مهمان نوازی مردم عراق از زائران ایرانی را فراموش نشدنی و قابل تقدیر توصیف کرد.

رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق نیز بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های بالای همکاری دو کشور در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی، تجاری و بازرگانی تأکید کرد.

عمار حکیم ضمن اشاره به مناسبات راهبردی و روابط مستحکم و عمیق بین ایران و عراق، تلاش و همکاری‌های هر چه بیشتر برای تبدیل چالش ها به فرصت برای ملت دو کشور را ضروری برشمرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه