logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرعامل سایپایدک خبر داد:

افزایش 70 درصدی ظرفیت پذیرش اینترنتی خودرو در تعمیرگاه های مرکزی

افزایش 70 درصدی ظرفیت پذیرش اینترنتی خودرو در تعمیرگاه های مرکزی
مدیرعامل سایپایدک از افزایش 70 درصدی ظرفیت پذیرش اینترنتی خودرو در تعمیرگاه های مرکزی سایپا خبر داد و گفت: پذیرش خودرو در تعمیرگاه های مرکزی سایپایدک تا پایان مهر ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 15 درصد افزایش داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایپانیوز، اردلان حسینی با اشاره به اینترنتی شدن فرآیند پذیرش خودرو در تعمیرگاه های مرکزی و تمامی نمایندگی‌های سایپا در سراسر کشور، گفت: افزایش پذیرش و ترخیص خودرو در تعمیرگاه های مرکزی در سال جاری در حالی اتفاق افتاده است که نسبت به سال گذشته روزهای کاری کمتری داشتیم و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در صدد هستیم ظرفیت پذیرش اینترنتی را تا پایان سال جاری به 85 درصد برسانیم.

وی همچنین به افزایش رضایتمندی مشتریان از خدمات تعمیرگاه های مرکزی اشاره کرد و افزود: در حوزه رضایت مشتری، بنا بر ارزیابی‌های شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران (ISQI)، از میانگین 780 در سال گذشته، به عدد 791 تا پایان شهریورماه سال جاری رسیده‌ایم که بیانگر افزایش کیفیت خدمات در این حوزه است.

مدیرعامل سایپایدک افزود: در تعمیرگاه های مرکزی نیز میانگین تعداد خودروهای متوقف روزانه در سال 1402 بالغ بر 68 دستگاه بوده است که در سال 1403 به تعداد 47 دستگاه کاهش پیدا کرده است.

یادآور می‌شود در ارزیابی وزارت صمت از شرکت‌های ارائه دهنده خدمات پس از فروش خودرو،‌ شرکت سایپایدک برای اولین بار، موفق به کسب رتبه یک در ارائه خدمات پس از فروش به محصولات سایپا شد و در سال گذشته نیز برای اولین بار موفق به کسب رتبه یک در خدمات پس از فروش محصولات پارس خودرو شده بود.

بنابر این گزارش، مشتریان گروه خودروسازی سایپا می‌توانند جهت سهولت در پذیرش خودرو و دریافت نوبت در تعمیرگاه های مرکزی و همچنین تمامی نمایندگی‌های مجاز سایپا در سراسر کشور، با مراجعه به سایت سایپایدک به نشانی www.saipayadak.org  و انتخاب گزینه نوبت دهی اینترنتی، نسبت به دریافت نوبت پذیرش خودرو اقدام کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه