logo
شنبه 11 مهر 1405 | شنبه 03 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

احضار سفیر مجارستان به وزارت خارجه در اعتراض به تحریم شرکت کشتیرانی ایران

احضار سفیر مجارستان به وزارت خارجه در اعتراض به تحریم شرکت کشتیرانی ایران
سفیر مجارستان در ظرفیت ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپایی، در اعتراض به تحریم شرکت کشتیرانی ایران به وزارت امور خارجه کشورمان احضار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به دنبال وضع تحریم‌های غیرقانونی از سوی اتحادیه اروپا و انگلیس علیه تعدادی از اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی از جمله شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، به بهانه واهی ارسال موشک بالستیک از سوی ایران به روسیه، سفیر مجارستان در ظرفیت ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپایی، امروز به وزارت امور خارجه احضار شد و مراتب اعتراض شدید کشورمان نسبت به این اقدام غیرقانونی و ناموجه اتحادیه اروپایی به وی ابلاغ گردید.

در این نشست احضار، مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه با محکوم کردن شدید اقدام اتحادیه اروپا در تحریم تعدادی از اشخاص و شرکت‌های ایرانی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، آن را مغایر با حقوق بین‌الملل و مخل اصل آزادی دریانوردی و تجارت دریایی دانست.

مجید نیلی با رد ادعای ارسال موشک بالستیک از سوی ایران به روسیه که نادرستی آن پیشتر از سوی مقام‌های ارشد اوکراین نیز اذعان شده است، تصریح کرد: همکاری های مشروع و قانونی جمهوری اسلامی ایران با دیگر  کشورها در حوزه‌های دفاعی و امنیتی علیه هیچ طرف ثالثی نیست و مداخله غیرقانونی برخی کشورهای اروپایی در همکاری‌های دفاعی ایران با سایر کشورها به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

مدیرکل غرب اروپا همچنین با اظهار تأسف از سیاست‌های تقابلی و غیرقابل توجیه برخی طرف‌های اروپایی خاطرنشان کرد که جمهوری اسلامی ایران این رفتارهای غیرمنطقی و مغایر با موازین بین‌المللی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد.

وی همچنین تصریح کرد که مسئولیت تبعات و عواقب ناشی از این رویکرد بر عهده بانیان و واضعان این اقدامات قهرآمیز یکجانبه خواهد بود.

سفیر مجارستان اظهار کرد که مراتب را در اسرع وقت به بروکسل منعکس خواهند کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه