logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فصل جدید همکاری بانک تجارت با دانشگاه‌های کشور آغاز شد

فصل جدید همکاری بانک تجارت با دانشگاه‌های کشور آغاز شد
بانک تجارت همزمان با آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها، جشنواره "مهرتجارت" را در 20 دانشگاه معتبر کشور برگزار و خدمت‌رسانی به 40 هزار دانشجوی جدیدالورود را کلید زد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مدیریت روابط عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی بانک تجارت، این بانک با هدف تداوم حضور موثر، منسجم و متمرکز در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، در سال جاری و همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها، همکاری با دانشجویان جدید‌الورود 20 دانشگاه معتبر در تهران و سایر استان‌های کشور را در قالب جشنواره "مهرتجارت" آغاز کرد.

محصولات "نو" بانک تجارت در خدمت دانشجویان

بانک تجارت به‌منظور توسعه همکاری با مراکز علمی و دانشجویان، افتتاح حساب جاری بدون دسته‌چک را در دستور کار خود قرار داده تا دانشجویان جدید‌الورود از محصولات "نو" و خدمات این بانک بهره‌مند شوند.

در همین راستا خدمات جدیدی از جمله اعتبار BNPL، اعتبار "کالانو" ویژه خرید لوازم خانگی، موتورسیکلت و "کالانو"ی دیجیتال، به‌منظور خریدکالای دیجیتال کمک آموزشی از جمله موبایل، تبلت، لپ‌تاپ و لوازم جانبی تا سقف 100 میلیون تومان و تسهیلات آنلاین ازدواج از طریق اپلیکیشن باجت در اختیار دانشجویان قرار گرفت.

طرح "مهر تجارت" با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان جدیدالورود 20 دانشگاه معتبر کشور با خدمات بانکی برگزار شده و پس از افتتاح حساب، کارت‌های بانکی صادر شده به کارت اصلی دانشجویان تبدیل می‌شود.

کارشناسان بانک تجارت در جریان برگزاری این جشنواره، با حضور در فضای دانشگاه علاوه بر افتتاح حساب، سایر خدمات نوین جانبی از جمله رمز خدمات نوین و نصب همراه بانک و اپلیکیشن باجت را نیز به انجام رساندند.

در خلال برگزاری رویداد "مهر تجارت" با انجام قرعه‌کشی بین دانشجویان نو ورود دانشگاه‌های کشور، جوایزی به رسم یادبود به دانشجویان اعطا شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه