logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

گزارش دانا از افتتاح ویدئو کنفرانسی ۲۱ درمانگاه و ۵۰۰ واحد مسکونی؛

۲۱ درمانگاه و ۵۰۰ منزل مسکونی رزمندگان در هفته بسیج افتتاح شد

۲۱ درمانگاه و ۵۰۰ منزل مسکونی رزمندگان در هفته بسیج افتتاح شد
آئین افتتاح ۲۱ درمانگاه و ۵۰۰ منزل مسکونی برای رزمندگان کشور به همت سازمان بسیج مستضعفین با حضور رئیس سازمان بسیج و هم زمان به صورت ویدئو کنفرانسی در سراسر کشور راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در هفته بسیج و با حضور سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، خدمات بسیج به اقشار محروم و رزمندگان معسر به بهره‌برداری رسید. این برنامه در سازمان بسیج مستضعفین و هم زمان به صورت ویدئو کنفرانسی در سراسر کشور به صورت یکپارچه به اجرا درآمد.

افتتاح درمانگاه‌ها و واحدهای مسکونی

در این مراسم، ۲۱ درمانگاه و ۵۰۰ واحد مسکونی برای رزمندگان معسر فاقد مسکن توسط بسیج مسکن ساخته و تحویل داده شد.

گزارش تصویری/ افتتاحیه ۲۱ درمانگاه و ۵۰۰ واحد مسکونی

حضور مسئولان در مراسم

این مراسم با حضور سردار غلامرضا سلیمانی، سردار تقی زاده، رئیس بنیاد تعاون بسیج و سردار زهرایی، مسئول بسیج سازندگی برگزار شد و به صورت ویدئو کنفرانس با مراکز استانی ارتباط برقرار شد.

راه‌اندازی مراکز درمانی با کمک خیران سلامت

به گفته سردار سلیمانی، کار راه‌اندازی مراکز درمانی و بهداشتی با کمک خیران سلامت و بسیج صورت گرفت و این می‌تواند الگویی برای سایر شهرستان‌ها شود. وی بیان داشت که در این ایام ۵۰۰ واحد مسکونی به بهره‌برداری می‌رسد.

خدمات درمانی بسیج

در این مراسم، عیسی مالمیر، مدیرعامل موسسه خدمات درمانی بسیجیان کشور، گفت: "سالانه ۸ میلیون نفر از مردم کشور به مراکز خدمات درمان بسیج مراجعه و خدمات دریافت می‌کنند. تا کنون ۲۰ هزار زوج نابارور در مراکز درمان بسیج درمان شده‌اند و از آن‌ها ۶۱۰۰ فرزند به دنیا آمده است. از ابتدای طرح تاکنون ۹۲۰۰ فرزند از زوج‌های نابارور درمان شده در مراکز درمان بسیج به دنیا آمده‌اند."

مراحل درمان و تسهیلگری بسیج

مالمیر بیان داشت: "۱۰۰ هزار زوج نابارور نیز در مراحل مختلف درمان و در نوبت قرار دارند. این در حالی است که بسیج متولی درمان نیست، بلکه تسهیلگر و کمک‌کننده است."

ارائه خدمات درمانی ارزان

وی افزود: "خدمات درمانی بسیج به صورت ارزان ارائه می‌شود و امیدی در دل مردم در مناطق محروم ایجاد می‌کند که تعلق آن‌ها به انقلاب و نظام افزایش می‌یابد."
 

گزارش تصویری/ افتتاحیه ۲۱ درمانگاه و ۵۰۰ واحد مسکونی

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه