logo
شنبه 11 مهر 1405 | شنبه 03 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

حضور هئیت ایرانی در ارزروم ترکیه

حضور هئیت ایرانی در ارزروم ترکیه
دومین مقصد هئیت ایرانی منطقه آزاد تجاری و صنعتی ماکو به استان ارزروم واقع در کشور ترکیه انجام پذیرفت

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  هئیت ایرانی به ریاست حسین گروسی در بدو ورود به ارزروم با عبدالکریم کاواز، رئیس شعبه انجمن صنعتگران و بازرگانان مستقل ترکیه ارزروم دیدار کرد .

در این دیدار حسین گروسی ضمن معرفی ظرفیت های سرمایه گذاری در منطقه آزاد ماکو و دعوت صنعتگران و تجار ارزروم جهت سرمایه گذاری در منطقه آزاد ماکو ، به راههای توسعه همکاری هادر حوزه های مختلف اقتصادی و تجاری و همچنین تقویت و توسعه اشتراکات فرهنگی رایزنی نمودند .

دراین دیدار که با حضور آقای ابراهیمی سرکنسول ایران در ارزروم انجام پذیرفت آقای عبدالکریم کاواز ، علاقه مندی خود را به توسعه اقتصادی با منطقه آزاد ماکو اعلام نمودند و در این راستا مقرر گردید تفاهم‌نامه ای بین منطقه آزاد ماکو و انجمن صنعت گران و بازرگانان ارزروم تنظیم گردد .

دومین جلسه هیئت ایرانی با هاکان اورال رئیس اتاق بورس تجارت ارزروم برگزار گردید در این جلسه در خصوص جذب سرمایه گذاران از ارزروم  در موضوع دامپروری ، استخر ماهی داخل قفس ، بسته بندی مواد پروتئینی و گوشتی و صادرات آن به خارج از کشور تبادل نظر گردید و توافقاتی در این خصوص انجام پذیرفت .

حسین گروسی رئیس سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی ماکو به اتفاق ابراهیمی سرکنسول ایران در ارزروم و هئیت همراه در دانشگاه آتاترک حضور یافتند و با آقای پروفسور احمد حاجی مفتی اوغلو ، رئیس دانشگاه دیدار و گفتگو نمودند.

در این دیدار آقای گروسی منطقه آزاد ماکو را دارای ظرفیت مهم در ایجاد یک شهرک علمی و فناوری برشمرد و گفت منطقه آزاد ماکو در صدد راه اندازی شهرک علمی و دانش بنیان است و موافقت این موضوع را از دولت جمهوری اسلامی ایران دریافت نموده است.

دراین دیدار آقای باقری مدیر عامل موسسه بین‌المللی تقارب فرهنگ ها نیز به تبیین اهداف همایش بین المللی « نقش دیپلماسی فرهنگی در توسعه اقتصادی مناطق آزاد تجاری و صنعتی » پرداخت و از رئیس دانشگاه ارزروم جهت شرکت در این اجلاس دعوت بعمل آورد .

در پایان این جلسه موارد همکاری مشترک همچون تعریف پروژه مشترک ، تبادل استاد و دانشجو ، برگزاری اجلاسیه های مشترک مورد توافق متقابل قرار گرفت.

پایان بخش برنامه‌های هئیت ایرانی ، حضور و دیدار با آقای ابراهیمی سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در ارزروم بود که در این دیدار مشکلات موجود در خصوص گمرک پایانه ماکو و بعضی قوانین دیگر که موجب کمرنگ شدن حضور سرمایه گذار در منطقه آزاد ماکو ‌گردیده ، بحث و بررسی شد .

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه